Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem - wbijanie poziomu, zarabianie

Kequality

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż zacząłem niedawno grać w Margonem i mam problem, bo trudno się wbija poziom (lubię tego typu rzeczy ale nie o to chodzi).

Chodzi mi o to że chcę wiedzieć jak zarobić szybko golda, nie chcę używać botów, hacków po prostu chce wiedzieć jakie itemy z dropu z potworków są dobre do sprzedania, w okolicach Wioski Śmiałków/Przełęczy. Kupuje kwiatki za 99 golda które leczą 300hp a powoli brakuje mi już kasy.

Jeśli ktoś by mógł mi doradzić coś będę wdzięczny. Mój poziom to 14 :P

Opublikowano

Jesli chcesz przyoszczędzić na miksturkach, to kup sobie miksturę z pełnym leczeniem za 100sł. 1/2zł to nie bogactwo, a na pewno sporo zaoszczędzisz :p

image.png

A, i jak wbijesz 15, albo 18 poziom, nie pamiętam, to zrób questa w biurze margonem. Tam jedną z nagród jest mikstura z pełnym leczeniem, 150k.

Opublikowano
6 godzin temu, Kequality napisał:

Witam, otóż zacząłem niedawno grać w Margonem i mam problem, bo trudno się wbija poziom (lubię tego typu rzeczy ale nie o to chodzi).

Chodzi mi o to że chcę wiedzieć jak zarobić szybko golda, nie chcę używać botów, hacków po prostu chce wiedzieć jakie itemy z dropu z potworków są dobre do sprzedania, w okolicach Wioski Śmiałków/Przełęczy. Kupuje kwiatki za 99 golda które leczą 300hp a powoli brakuje mi już kasy.

Porób quest w wiosce startowej,na nich wbijesz około 20 polecam,potem masz super mikstury z mrówek :)

Opublikowano
14 godzin temu, marian42 napisał:

Porób quest w wiosce startowej,na nich wbijesz około 20 polecam,potem masz super mikstury z mrówek :)

Hej zrobiłem questy dla mojej klasy i wbiłem 13 nie 20, nie wiem kto ma jeszcze questy :P, a moje pytanie było następujące: Jak zdobyć szybko golda?

16 godzin temu, qwertyn98 napisał:

Jesli chcesz przyoszczędzić na miksturkach, to kup sobie miksturę z pełnym leczeniem za 100sł. 1/2zł to nie bogactwo, a na pewno sporo zaoszczędzisz :p

image.png

A, i jak wbijesz 15, albo 18 poziom, nie pamiętam, to zrób questa w biurze margonem. Tam jedną z nagród jest mikstura z pełnym leczeniem, 150k.

Przydatne nie powiem, ale ja nie mogę kupować sms'em, gdyż mam zablokowane wiadomości specjalne, bo siostrzeniec 5 letni odebrał sms'a od jakiegos "Koła fortuny" i zabuliłem 300zł,, więc w grę wchodzi tylko psc albo paypal, na paypalu mam trochę kasy więc można by doładować :P

A jak wbić porządny poziom?

Opublikowano

Lecisz na questach do 20-21 poziomu, potem idziesz bić mrówki gdzieś do 28 i idź potem na tygrysią polane i tam bij mobki typu zulu mulu itp., wylatuje z nich całkiem spoko zbroję, miecze itd. Po 2h bicia zarobiłem na nich 80k :v

Opublikowano
Dnia 5.08.2018 o 07:40, Kequality napisał:

Hej zrobiłem questy dla mojej klasy i wbiłem 13 nie 20, nie wiem kto ma jeszcze questy :P, a moje pytanie było następujące: Jak zdobyć szybko golda?

Przydatne nie powiem, ale ja nie mogę kupować sms'em, gdyż mam zablokowane wiadomości specjalne, bo siostrzeniec 5 letni odebrał sms'a od jakiegos "Koła fortuny" i zabuliłem 300zł,, więc w grę wchodzi tylko psc albo paypal, na paypalu mam trochę kasy więc można by doładować :P

A jak wbić porządny poziom?

Poziom możesz wbijać jak największy, bo na wyższych lvlach już z samego expa leci dużo kasy, a jak chcesz pobiź e2 to 50/60 i stoisz na władku / alku / raziu i czekasz na lege.

Zainstaluj sobie MargonemMini i tam masz nawet dobre uzbrojenie jeśli umiesz dobierać. Expowiska możesz znaleźć na forum w poradnikach tam są tematy gdzie expić.

Czym grasz? Gdzie grasz?

Jak byś potrzebował pomocy to możesz pisać PW / Steam https://steamcommunity.com/id/sqzleem.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dnia 4.08.2018 o 10:23, Kequality napisał:

Wiem, że trochę odkopuje temat ale jeśli jakiś nowy gracz chce zarobić to polecam również okolice Mythar i zbieranie roślinki wartej 15k szt. Po calym dniu zbierania mozna 1-2m wyciagnac, dodatkowo sa one potrzebne do niektorych questów na wyzsze lvl i gracze sa w stanie zaplacic za nie kilkukrotnie wiecej jako, ze nie ma TP do Mythar (oprocz kamykow i specjalnych zwojow). 

Jest sporo poradnikow jak zarobic i sie nie narobic i jest to jeden z tych latwiejszych :-)

• Aive zmienił(a) tytuł na Problem - wbijanie poziomu, zarabianie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...