Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Super Simple Wallhack

Rocky96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z tym cheatem od jakichś 2 dni, a mianowicie kiedy gram z włączonym SSWH to nie wykrywa mi on przeciwników, którzy są w dalszej odległości. Słaba jest także widoczność gdy przeciwnik jest blisko mnie, czasem nawet znika na ułamek sekundy by potem znowu się pojawić. Kiedy zginę to wszystko wraca do normy i cheat dziala tak jak przed kilkoma dniami (czyli normalnie i bez problemów). Próbowałem reinstala cs-a, pobrałem nowszą wersję SSWH, bawiłem się interpem, rate'ami itd ale nic to nie dało. Z początku sądziłem, że wina leży po stronie serwera na którym gram, ale ten problem zaczął się też pojawiać na innych serwerach. Możliwe, że wina leży też po stronie sieci, ale z drugiej strony to chyba nie ma nic do rzeczy. Macie jakieś pomysły jak rozwiązać ten problem? Może polecacie jakiś zamiennik SSWH? Proszę o pomoc, z góry dziękuję ;)

Opublikowano

Gdyby był zainstalowany jakis anticheat to albo sswh nie dzialalby w ogole albo z miejsca dostalbym bana wiec nie wydaje mi sie. Z reszta tak sie dzieje nie na jednym serwerze a na kazdym a problem pojawil sie z dnia na dzien.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...