Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny Problem Xp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewien problem ponieważ próbowałem zainstalować grę Gta San Andreas (oryginał), lecz po prostu wyskakuje mi błąd "ukończono tylko część żądania readpocessmemory lub writeprocessmemory". Próbowałem już wyleczyć, zamieniać pliki windowsa, lecz nadal to samo. Formatowałem także 2 dyski C: i D: oraz dzieliłem dysk od nowa na partycje, lecz znów to samo! Robiłem także z tutorialem microsoftu - na marne. Od razu mówię, mam system Windows XP Service Pack 2. Inny windows nic nie dał...

Opublikowano

Takie teksty zawsze mnie dobijają, tylko do nabicia postów (próbowałeś u kogoś innego ?).

Co go obchodzi czy u kolegi działa jak u niego nie działa i na dodatek próbował różne wersje.

1) Grałeś wcześniej już na tej oryginalej płytce, czy działała ?

2) Gdzie kupiłeś i czy dostałeś gwarancje ?

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

Takie teksty zawsze mnie dobijają, tylko do nabicia postów (próbowałeś u kogoś innego ?).

Co go obchodzi czy u kolegi działa jak u niego nie działa i na dodatek próbował różne wersje.

1) Grałeś wcześniej już na tej oryginalej płytce, czy działała ?

2) Gdzie kupiłeś i czy dostałeś gwarancje ?

a mnie dobija twoja głupoto bo w taki sposób sprawdza się czy to wina płyty czy kompa

sig2200898&style=4.png
Opublikowano

Hmm dzięki za rady.Dla każdego +.

@Edit

Service Pack nie działa...Próbowałem u kolegów, lecz dla mnie jest ważne u mnie! Gra działała już z 2 lata temu, teraz chcę ją od nowa zainstalować i to... Kupiona w Krakowie w sklepie za 159 zł ;D. Gwarancji żadnej nie mam :<.

Opublikowano

a mnie dobija twoja głupoto bo w taki sposób sprawdza się czy to wina płyty czy kompa

Chodziło mi o to że po cholere pytać drugi raz jak napisał to już wcześniej omg.

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

A mnie dobija twoja ...

Przecież można spróbować na innym kompie .. .

1282649553-U148832.jpg

Opublikowano

A komputer spełnia wymagania gry? Sprawdź czy gra obsługuje twoją kartę graficzną.

Powiększ rozmiar pliku stronicowania, czyli pamięć wirtualną(jak to zrobić znajdziesz w Google). Mi kiedyś przez to nie chciała chodzić FIFA Manager.

Ściągnij jakiegoś cracka i zobacz czy z nim też jest taki problem.

Jak nic nie pomaga to po prostu sobie odpuść.

PS

Próbowałeś napisać w Google: GTA SA readpocessmemory or writeprocessmemory error. Może ktoś miał już taki problem i znalazł rozwiązanie.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak