Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sinusbot i ArubaCloud

tomo92s

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy ma ktoś z Was ma serwer na VPS (Server Smart - Small) i tylko jedną instancję Sinusbota? Wczoraj zauważyłem straszne lagi i freezy muzyki.

Mój config:

Spoiler

TS3Path = "/opt/ts3soundboard/TeamSpeak3-Client-linux_amd64/ts3client_linux_amd64" ListenHost = "" DataDir = "/opt/ts3soundboard/data/" ListenPort = 8087 LocalPlayback = false EnableLocalFS = false MaxBulkOperations = 300 LogLevel = 10 EnableProfiler = false YoutubeDLPath = "/usr/local/bin/youtube-dl" EnableDebugConsole = false UploadLimit = 83886080 RunAsUser = 0 RunAsGroup = 0 InstanceActionLimit = 6 UseSSL = false SSLKeyFile = "" SSLCertFile = "" Hostname = "" HostnameMask = "" SampleInterval = 10 StartVNC = false EnableWebStream = false LogFile = "" LicenseKey = "" IsProxied = false DenyStreamURLs = [] Pragma = 0 [YoutubeDL] BufferSize = 524288 MaxDownloadSize = 419430400 MaxDownloadRate = 104857600 MaxSimultaneousChunkDownloads = 1 CacheStreamed = false TimeoutSingleDownloader = 0 TimeoutMultiDownloader = 0 ChunkSize = 5242880 [TS3] AvatarMaxWidth = 0 AvatarMaxHeight = 0 AllowGIF = false [StreamRewrites] [Scripts] AllowReload = false EnableTimer = false DisableLegacyEvents = false ScriptTimeout = 5 [Themes] Default = "sinufy" [SpeechRecognition] Enable = false [FFmpeg] UserAgent = "SinusBot (0.13.37-9791176)" [DAV] Enable = false [XServer] Delay = 0 Debug = false [SHMem] Enable = false Size = 0 Delay = 0 Interval = 0 [RadioStations] URL = "" UpdateInterval = 0

Desktop: ASRock Z77 Pro 3 | [email protected] (4.2Ghz OC) | ASUS GeForce GTX 970 Strix OC 4GB | Corsair Vengeance 4x4GB 1600Mhz

Notebook: Lenovo | Intel Lynx Point | [email protected] | GeForce 840M 2GB | 6GB RAM 1600Mhz

Mobile: Xiaomi Redmi Note 4X

Opublikowano

No tak osobiście polecam Ci serwer z OVH i lvlup, też z tego co słyszałem hostream są dobre maszyny ale też ceny są dobre :)

Kiedyś miałem i na spokojnie kilka botów postawisz na OpenVZ 4GB z lvlup a to tylko wydatek 20zl na miesiąc 

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Osobiście polecam Ci: https://www.ovh.pl/vps/ najtańsza ofertaa za 10PLN (Mi ciągnie ABot'a, stronę i 8 botów) oraz zamiast instalacji "Sinusbotów" to zainstaluj TS3AudioBot'y od Splamy, zużywają 75% mniej zasobów co gwarantuje iż na Arubie Ci nawet pociągnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...