Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd po wyskoczeniu z busa

marhub40

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy wyskakuje z busa wyskakuje mi taki błąd: załącznik

Chciałbym powiedzieć, że nie mam żadnego opóźnienia pingu , vpn ani nigdy nie używałem czitów. W necie są tylko jakieś "gówniane" rady typu usunąć coś w regedit'cie ale i tak nie działa, format komputera też nie działa. Mój kolega z którym grywałem na squadach również ma ten sam problem ale od 3 dni, support od fortnite nie odpowiada od miesięcy ( ponieważ patrzyłem inne posty z takim problemem i użytkownicy pisali, że support nie odpowiada od 2 miesięcy) my już czekamy 3 dni i też nie dostaliśmy żadnej odpowiedzi.

Proszę o pomoc :/

lZaUyfC - Imgur.png

• Aive zmienił(a) tytuł na Błąd po wyskoczeniu z busa
Opublikowano

Po formacie kompa (całkowitym) założyłeś nowe konto i na nim ten sam problem? Czy może po prostu sformatowałeś i zalogowałeś się na te same konto?

Jeśli to wyglądało u Ciebie tak- Format instalacja gry i sprawdzenie na tym samym koncie czy nadal jest ban to masz dwie opcje na ten moment.

1. Sprawdzasz na drugim koncie czy występuje problem jeśli tak to punkt 2.

2.Formatujesz znowu i tworzysz Nowe konto i na nim sprawdzasz. Jeśli problem będzie nadal występował to pewnie ban na Neta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...