Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

6. W prezentacji muszą zostać wypisani administratorzy serwera.

15. Prezentacja obowiązkowo musi zawierać screen weryfikacyjny, na którym widnieje data, nazwa serwera oraz napis „Nazwa serwera dla MPCforum.pl”.

2h na dodanie.

Opublikowano

Może i ten serwer jakoś wygląda ale nie dokończyłem czytania prezki bo jest cholernie brzydka i mało przejrzysta.

Opublikowano

Nadira ty zamiast sie wgl wypowiadac to oddaj mi 50zl z waszego pro serwera co był legit i nie padł po sekundzie xD

Czekam na serwer i mam nadzieje że bedzie startował bez wiekszych problemów.

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Ssij mi Hrabia lepiej chuya za tą licke co ci dałem i zaufałem robisz kolejny serwer na 2 tyg bo pier*olisz na amsayce że pracujecie a tak naprawde walicie w chuya , ta jebana scena metina i gówień,nigdy już nie będzie serwerów na których da się grać bo od waszego pierdolenia sam mi się otwiera kurwa mać tu nóż w kieszeni . @Nadira.pl a ty tam suchodolski pajacu nie masz sie odzywac bo ty też kolejny cwaniak w internecie zobaczysz żeby ktos ci nie wpie*dolił kosy, wiec lepiej miej oczy dookoła głowy ;p

Opublikowano
3 godziny temu, Righty napisał:

Ssij mi Hrabia lepiej chuya za tą licke co ci dałem i zaufałem robisz kolejny serwer na 2 tyg bo pier*olisz na amsayce że pracujecie a tak naprawde walicie w chuya , ta jebana scena metina i gówień,nigdy już nie będzie serwerów na których da się grać bo od waszego pierdolenia sam mi się otwiera kurwa mać tu nóż w kieszeni . @Nadira.pl a ty tam suchodolski pajacu nie masz sie odzywac bo ty też kolejny cwaniak w internecie zobaczysz żeby ktos ci nie wpie*dolił kosy, wiec lepiej miej oczy dookoła głowy ;p

typie to jest fake konto, nie kreuj sie na gangstera miękka fajo

Opublikowano
2 godziny temu, Nadira.pl napisał:

typie to jest fake konto, nie kreuj sie na gangstera miękka fajo

Za to co odje*ałeś i to co robisz na scenie metinowej , jak tworzysz serwery tylko zeby ludzi oszukac a błędy się płaci ;)

Opublikowano

Siemanko wyrazam swoja opinie po 5minutach gry , zalosny administracja wiec od razu odradzam gre, wbilem 15poziom i napisalem na wolaj ' 10online xd? ' i dostalem za to mute na 6h na pisanie calkowicie wolaj,szepty, itp :) po prostu dziecinne zachowanie kogos z administracji  NIE POLECAM !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...