Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wchodzeniem na serwer - błąd dotyczący proxy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem z proxy w minecraft na wersji 1.12.2.
Otóż próbując zalogować się na serwer moich znajomych zostaje odesłany do listy serwerów multiplayer z adnotacją "Anti-proxy detected that you are using proxy" problem w tym że poradniki z yt typu usunięcie folderu mc czy wyłączenie niektórych aplikacji nie działa. Warto wspomnieć że jest to jednorazowy wypadek i tylko z tym serwerem pojawia mi sie taki komunikat (wszystkie inne działają bez problemu) oczywiście korzystam z premium oraz lunchera ze strony minecraft.net.
Jest jakiś sposób żeby to naprawić?null

• Marosking zmienił(a) tytuł na Problem z wchodzeniem na serwer - błąd dotyczący proxy
Opublikowano

Serwer posiada blokadę antyproxy. Spróbuj zrestartować IP i wtedy się połączyć. Jeżeli używasz VPN to go wyłącz.

CWeKkdQ.png

Opublikowano

Wyłącz wszystkie programy ingerujące w twoje IP, czyli różne VPN'y i inne tego typu programy. Spróbuj usunąć folder ".minecraft". Jeśli to nie pomoże wyłącz ruter na 30 sekund i włącz ponownie. Sprawdź czy znajomi nie mają jakiegoś plugina Który może blokować twój dostęp do serwera. Niech wejdą w folder serwera:"World/players/" i niech z stamtąd usuną plik z twoim nickiem. Są to wszystkie sposoby które wpadły mi do głowy, myślę że pomogłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...