Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gotowych plików serwerowych - pod najnowszą wersję klienta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam gotowych plików serwisowych na najnowszą wersję. Kiedys jak miałem 16 lat to miałem serwery i były takie gotowe paczki co się tylko ip wpisywało. chyba zycu czy cycu nie pamiętam to było 5 lat temu.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

• Rayso. zmienił(a) tytuł na Szukam gotowych plików serwerowych
Opublikowano

Niee nie chodzi mi o gre bo ją mam ze strony minecraft.net tylko o taki plik np .rar z pluginami jakimiś pliczkami i takim plikiem tekstowym gdzie sobie wpisuje swoje IP i uruchamiam cmd i mam taki jakby serwer ale singleplayerowy chodzi mi o worldedit głównie

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

• Marosking zmienił(a) tytuł na Szukam gotowych plików serwerowych - pod najnowszą wersję klienta
Opublikowano
Dnia 26.07.2018 o 20:29, QubackiMc napisał:

Hmm, polecam zakupic serwer a nie bawić się w takie coś 5zł myśle ze za serwer to nie dużo jeśli potrzebujesz tylko do jakis testow/budowania ;)

A  po kirgo uja mam serwer kupować jak mój sposób niezawodnie przez 3 lata działał i na budowlach zarobiłem tak z 2000zł ?

25hmxok.png

Opublikowano

takich rzeczy juz nikt dawno nie robi , musiałbyś sam się pobawić albo jak kolega mówi kupic serwer na titanaxe masz tanio :)

życie życie jest nowelą 

Opublikowano

Serio nikt już nie ma swojej paczki plików serwerowych? xddd co to się podziało z tym minecraftem. A skąd mam pobrać podstawowe pliki i worldedita skoro nawet na stronie bukkita nie ma dawno aktualizacji

25hmxok.png

Opublikowano

Co to za problem wyszukać w google "spigot ... download" (trzy kropki to wersja np: 1.12.2) i pobrać silnik. Wrzucić do folderu, stworzyć plik tekstowy dodać w nim "java -jar nazwa_silnika.jar", zapisać plik z końcówka .bat i uruchomić? Dograć pluginy jakie potrzebujesz np: WorldEdit, VoxelSniper itp...

CWeKkdQ.png

Opublikowano

Gotowych Plików serwerowych jeszcze nie ma na wersje 1.13 ponieważ nie wszystkie pluginy są na niej Stabilne. Tu masz Link do paczki na wersję minecraft 1.12: Pobierz

Są to pliki serwerowe pod Survival lecz możesz sobie pozmieniać pluginy po serwer budowy czy jakiś tam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...