Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zrobić Żeby Wyłaczyć Kompa A Sklep Stał

Verlost

Rekomendowane odpowiedzi

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

Nigdy o takim czymś nie słyszałem, najprawdopodobniej się nie da, bo żeby mieć postwaiony sklep to trzeba być połączony z internetem, ja tak sądze. Aczkolwiek może jest jakiś sposób żeby zrobić tak, ale sam moge o nim nie wiedzieć :D

Opublikowano

Kiedyś jak metin był gorzej zabezpieczony, to wystarczyło wyłączyć proces metina. Teraz na PL się nie da tak.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

jak masz postawiony schop zresetuj peceta lub wyjmij wtyczkę zasilania ale licz się z tym że sklep nie postoi dłużej niż 5 min serwer wkońcu wykryje brak połończenia z netem ale nie mam pewności co się stanie jak ktoś coś kupi można all yang stracić ja bym nie ryzykował

Opublikowano

Jeśli masz serwer VPS lub dedyka to przez dedyka można zalogować się do metina postawić tam sklep i tak zostawić. Niektórzy wiedzą o co chodzi i nie mam zamiaru tego tłumaczyć.

722037755.png

m11h8yc21tuvkv8mngg.jpg

Opublikowano

Jeśli masz serwer VPS lub dedyka to przez dedyka można zalogować się do metina postawić tam sklep i tak zostawić. Niektórzy wiedzą o co chodzi i nie mam zamiaru tego tłumaczyć.

No właśnie o to cohdzi ja na prywatnym serwie.Wystarczy że się zaloguje i zrobie sklep i wyloguje a sklep będzie stał ???

Opublikowano

Nie wiem czy wiecie ale zamknięcie procesu z menedżera daje taki sam efekt jak wyrwanie wtyczki z gniazda sieciowego. Polecam jednak to pierwsze.. no chyba, że rodzice nie mają co z pieniędzmi robić i chętnie zainwestują w nowy komputer.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Wyłączony proces tak nie działa, bo cie logoutuje od razu

A jak wyłączysz kompa wtyczką to sklep jeszcze chwile postoi, bo sprawdzałem.

Ale nie znam takiego sposobu który by na prawde działał.

2mo740k.jpg

Opublikowano

Wyłączony proces tak nie działa, bo cie logoutuje od razu

A jak wyłączysz kompa wtyczką to sklep jeszcze chwile postoi, bo sprawdzałem.

Ale nie znam takiego sposobu który by na prawde działał.

Nie ma takiego sposobu, jak serwer wykryje, że nie wracają pakiey od klienta to go wylogowuje.

Ponadto, mylisz się, to działa dokładnie tak samo, zamykając proces nie kończy gry (proces nie aplikację) tylko od razu zamyka i pa, nie zdąży wylogować xD

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

• 1 rok później...
Opublikowano

mi kiedys to zadzialalo jezeli mialem 1 hit kill i ktos walil i mi sie metek zlagowal wraz z kompem. Wyłączyłem zasilanie, podłączyłem, włączyłem komputer, cos porobilem. Po 3 godzinach chce sie zalogowac a tu ze konto jest zalogowane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...