Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stworzenie kanału w serwisie youtube z poradnikami tworzenia serwera - czy się opłaca?

macieko120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! To znowu ja :D Generalnie podobny post ode mnie już był, ale nie było pod nim jakiegoś wielkiego odzewu, więc zrobię temat jeszcze raz. Wychodzę do was z pytaniem, czy ktoś z was - forumowiczów jeszcze gra w Minecrafta i próbuje stworzyć swój własny serwer/ma takie plany, ale nie ma pojęcia jakie pluginy dobrać oraz jak je skonfigurować? Chciałem założyć kanał na Youtube, na którym pokazywałbym wam konfiguracje różnych pluginów ewentualnie sprawdzałbym z wami to jak zostały zaprogramowane etc. :D Jeśli taki pomysł wam się podoba prosiłbym o odpowiedz pod tym tematem :D Dzięki wielkie! 

Opublikowano

Pomysł dobry i fajnie by było gdybyś go zrealizował. Dużo osób gra w Minecrafta i przy tworzeniu Swojego serwera, Pewnie przydały by im się takie poradniki

• Marosking zmienił(a) tytuł na Stworzenie kanału w serwisie youtube z poradnikami tworzenia serwera - czy się opłaca?
Opublikowano

Zaraz się pytać czy wypali po prostu zrób taki kanał z filmami jeżeli ludzie będą szukać takich materiałów to znajdą na pewno twoje i jak będziesz miał oglądalność to znaczy że ludzie chcą coś takiego oglądać i tyle.

CWeKkdQ.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...