Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DLL] SyRoN 0.8

Assassin13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o to chodzi

hax musi "zabic" hs ;s

ten hack to ssalnia na maxa, lepie poczytac z tutow i zrobic za pomoca uce

New - pr0 - ultimate- uber - super- hiper - mega czit do kazdej gry : O

ctrl+w

Opublikowano

a .NET Framework nie trzeba mieć jakiegoś nowszego czasem (ja mam wersje 3,5)?:D

Za godzinkę sprawdzę na R3volution v2.

sign.png
Opublikowano

Na viste ciężko znaleźć działające UCE :P

Wiem tylko tyle, że większość działających pod xp na viście nie ruszy.

sign.png
Opublikowano

a próbowaliście wstrzyknąć dll'ke do kala bo cos mi sie zdaje że nie. A jak ma sie nowszego kompa z np 4 rdzeniowym procesorem i kartą gf8800 to nie można przeinstalować na xp bo xp nie obsługuje tych nowszych sterowników do takiego sprzętu

Mariuszw13.png
Opublikowano
a próbowaliście wstrzyknąć dll'ke do kala bo cos mi sie zdaje że nie. A jak ma sie nowszego kompa z np 4 rdzeniowym procesorem i kartą gf8800 to nie można przeinstalować na xp bo xp nie obsługuje tych nowszych sterowników do takiego sprzętu

Zawsze można mieć xp i viste i korzystać z xp w razie potrzeby (czyt. do kala). Wiem że xp nie pociągnie więcej niż 3 gb ramu, ale i tak kal tyle nie potrzebuje :P

sign.png
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

spróbuj .setskill_1 i .cd_stag i powinno zadziałać a z resztą już wcześniej napisałem że tak się wpisuje więc zanim zapytasz przeczytaj dokładnie

Mariuszw13.png
  • 1 rok później...
Opublikowano

Heh ja jak chce uruchomic to to wyskakuje You've run ... one i hack shield... nie znam się nie tym, zostawiam to innym:S

MOŻNA PLUSIKA?:)

Opublikowano

Heh ja jak chce uruchomic to to wyskakuje You've run ... one i hack shield... nie znam się nie tym, zostawiam to innym:S

czlowieku ! ten temat ma 2 lata 0o a ty sadzisz ze to jeszcze dziala? ;o R11 zablokowal to dawno

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...