Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 w minecrafcie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio przyszedł mi do głowy dziwny dość pomysł, a mianowicie tak jak w temacie wplecenie gameplayu metina w minecrafta

Osobiście myślę że ciekawy pomysł i chyba się za to wezmę tylko pytanie czy ktoś by grał, jak myślicie?

Oczywiście wszystko profeska, mapy, postacie, skille, misje

Pozdrawiam:1295_raised_hands_tone1:

Opublikowano
Dnia 21.07.2018 o 15:30, BezProcentów napisał:

Metin2 nie ma fabuły.

To słabo jesteś doinformowany, bo fabułą w streszczeniu jest pojawianie się tajemniczych kamieni Metin, których dotknięcie powoduje pojawianie się potworów. Stąd pierwsze uderzenie w Metina już powoduje resp potworów. Poczytaj o fabule. 

Opublikowano

"spierdalaj, zajęte" wyraża więcej niż tysiąc słów w kontekście tego czym jest metin2 więc lamusy dupa. Ogólnie nie przeniesiesz klimatu tej gry na inny silni., słabiutko ;)

Opublikowano
6 godzin temu, Lovable napisał:

To słabo jesteś doinformowany, bo fabułą w streszczeniu jest pojawianie się tajemniczych kamieni Metin, których dotknięcie powoduje pojawianie się potworów. Stąd pierwsze uderzenie w Metina już powoduje resp potworów. Poczytaj o fabule. 

Nie zrozumiałeś o co mi chodziło, nie zamierzam się spierać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...