Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aragium.eu - Prywatny serwer S&F

Aragium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

if_header.png

Serdecznie zapraszam na prywatny serwer Shakes & Fidget.
Silnik został napisany bazując na informacjach znalezionych na forum S&F, stronach poświęconych tej tematyce jak i własnych obserwacjach.

Aragium.pl to pierwszy prywatny serwer w historii S&F który powstał na nowej wersji, zaś jego poprzedni to on-game.pl (stara wersja gry).

W internecie a dokładnie w serwisie takim jak YouTube można znaleźć filmiki pokazujące naszą drogę do świetności.
Poniższy screen jest niepodważalnym potwierdzeniem naszej długoletniej historii:

https://who.is/whois/aragium.pl

created:               2016.01.19 15:55:57 
last modified:         2018.01.11 12:18:14 
renewal date:          2019.01.19 15:55:57 

W grze znajdziemy oprócz podstawowych funkcji (które są takie jak na oficjalnych światach) także i te które nie posiadają inni bądź są one niedopracowane, m.in:

• - Pupile
  • - Kowal
  • - Tornado
  • - Questy dzienne
  • - Szkoła magii
  • - Twierdza
  • - Podziemia
  • - Osiągnięcia
  • - Przyjaciele
  • - Zapisywanie walk
  • - Błogosławieństwa
  • - Chat globalny - obecnie wyłączony

Nasz serwer oprócz wersji przeglądarkowej gry, posiada możliwość gry przez aplikację "Aragium.pl" (na androida), więcej informacji tutaj. 

Za codziennie logowanie otrzymujemy grzybki, klepsydry oraz luckycoinsy. Po rejestracji naszym oczom ukaże się trochę grzybków oraz nieduża dawka złota w tym drobny prezent w postaci przedmiotu na start. Dodatkowo możemy otrzymać grzybki za potwierdzenie adresu e-mail.

W przypadku posiadania Windowsa bądź iOS - zalecamy korzystanie z przeglądarki która zawiera wbudowanego flasha - zwie się "Puffin".

Start serwera: 20 lipca (piątek) o 18:30

Adres: http://aragium.eu

Serdecznie zapraszamy,

Aragium.pl/Aragium.eu

aragium2.0.png

Data startu na obrazku jest błędna.

Opublikowano
5 godzin temu, hurrican2000 napisał:

25 Grudnia? na boże narodzenie? to powodzenia :-D  Polecam!

1 godzinę temu, Blox35 napisał:

To sobie poczekamy xD

Kopiowałem post ze starego tematu i nie zauważyłem że tam jeszcze data do poprawki, no cóż - start dziś o 18:30.

Opublikowano

Szukam gildii.

Mój nick na serwerze to Pitek.

Osoby które są tutaj dłużej, może mnie pamiętają, i wiedzą ,że zawsze dążę do celu i twardo walczę o topkę. :)

Nieaktualne, należę już do gildii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...