Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję ekipy administracyjnej

bartonfighter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim jestem Piotrek mam 19 lat  chciałbym zaprosić was do stworzenia wspólnej ekipy Administracji  serwera ts3.

Jak wiecie  pomału robi się bardzo mało profesjonalnych i  kulturalnych serwerów teamspeak3 do rozrywki jak i zwykłej rozmowy :) chciałbym stworzyć  coś nowego profesjonalnego tak od siebie dla wszystkich użytkowników teamspeak3 . Planuje postawić nowy serwer teamspeak3 a  w niedługim czasie również serwery gier ! . Zajmuje się  tworzeniem serwerów od kilku lat mam bardzo dużo umiejętności w tej dziedzinie  pytanie do was  czy są jeszcze takie osoby które chciały by dołączyć do wspólnego stworzenia takiego  projektu ? 

Jesteś zainteresowany/a ? Chciałbyś/chciałabyś dołączyć ?  Wszystkie drogi otwarte zapraszam serdecznie !!

Kontakt

FORUM:Pod postem lub pw

GG:65293928

E-Mail: [email protected]

• Aive zmienił(a) tytuł na Poszukuję ekipy administracyjnej
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

14. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...