Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ts-Cash.pl - Najbardziej prestiżowy serwer w Polsce

podpalacztv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak Wy z grubej rury to i ja :-)

- "najbardziej prestiżowy"? Pardąsik... Namnożyło się ostatnio "jedynych oryginalnych", "oficjalnych polskich", czekać tylko aż ktoś się samozwańczo ogłosi "pierwszy i jedyny narodowo niepodległościowy polski innowacyjny, spróbuj teraz, nowy zapach", i może jeszcze z nutką mięty.

- muzyka na poczekalni rozwala głośniki, pierwsze co zrobiłem to wyłączyłem głos żeby słuchawek nie przepaliło

- jak na prestiżowy serwer nie dość że administarcji nie ma, to jeszcze regulamin swoje a userzy swoje: "Zakaz ustawiania nicków obraźliwych, wulgarnych, podszywania się pod osoby historyczne , religijne itp. (np. Adolf Hitler), reklamujących inne serwery, rasistowskich, nazistowskich, antysemickich, z przedrostkami, w nawiasach kwadratowych, okragłych itp. oraz nazw administracyjnych (TeamSpeakUser itp.).". Teakspeakuserów naliczyłem na Waszym TS sześciu (!!!) i jakoś widać nikt z tym nic nie robi. Zakaz używania treści nazistowskich? A tuż nad strefą pomocy "卐 Kanał czołgistów 卐".

- NPL i "cash" w nazwie jest dosyć  dyskusyjnym rozwiązaniem

- nie działa bot od liczenia nowych użytowników

ts.virtual-gaming.eu - nie polecam, 2/10 :-)

Opublikowano

@zmechu 

1. Najbardziej prestiżowy odnosi się do nazwy no to już jest nasze hasło reklamowe więc nie ma co dyskutować komu się podoba a komu nie.

2. Dziękuje za zgłoszenie że muzyka w poczekalni jest za głośno (nikt wcześniej nie mówił) poprawiłem to

3. Nie wiem o której byłeś ale chętnie pokaże ci logi gdzie od godziny 8.00 do godziny 22.00 zawsze ktoś jest. Więc naprawdę boli nas zarzut osoby która była pewnie w późnych godzinach że nie ma administracji

4. Zgłoś kanały administracji od razu poprawią

5. Licznik działa dobrze nie wiem czemu mówisz że nie działa

6. Nazwa to nazwa nie łamiemy regulaminu NPL osobiście do supportu pisałem w tej sprawie

Dziękuje za krytykę. Widać że byłeś nastawiony na nią trochę smutne że nie wspomniałeś nic dobrego. Chyba że naprawdę nasz serwer jest taki słaby.

Opublikowano

No właśnie nastawiony byłem nie na smutno, ale na "bojowo" :-) Jakby to była typowa reklama serwera, to podszedłbym bez emocji. Ale jak zobaczyłem "cash" w nazwie, a do tego hasło reklamowe "prestiżowy" i to w dodatku "najbardziej" a na koniec jeszcze "w Polsce" no to szukałem tego prestiżu, tego "naj" i tych lecących dolarów z bannera :-)

1. No właśnie, mi to się podoba średnio, bo za taką szumną nazwą i hasłem spodziewałbym się czegoś, co za tym idzie.

3. Byłem jakieś 10 min przed napisaniem posta

4. Etam, nie chce mi się zgłaszać, Administracja powinna tego pilnować "per se"

5. Nie działa, ja wszedłem, po mnie też ktoś nowy i przez jakieś 15min licznik pokazywał "0" i opis kanału się nie zmieniał

6. To super, generalnie z NPL lepiej nie używać czegoś co się z kasą kojarzy :-) Mój TS ostatnio ktoś zgłosił bo miałem rangę youtuber (support nie widział nic przeciwko), a u Was "cash", dolary - kole w oczy :-)

Nie żeby ni było żadnych zalet, po prostu wypunktowałem wady/uwagi które znalazłem.

ts.virtual-gaming.eu - nie polecam, 2/10 :-)

Opublikowano

@zmechu 

1. Jak powiedziałem kwestia gustu

3. Policzmy to teraz jak to pisze jest 18.00 //zaokrąglam bo 17:57// twój post wyświetla się jako napisany 18 godzin temu policzmy to byłeś na serwerze o godzinie 24.00. Myślę że administracja ma prawo być nieobecna o tej godzinie.

4. Rzeczywiście poprawimy to jednak nie znaleźliśmy kanałów innych niż ci czołgiści a tych userów nie miał kto załatwić bo nie było nikogo.

5. Licznik do niedawna działał napisałem do autora bota. Ale możliwe że zalicza nową tożsamość i nowe ip jako nową osobę

6. Wiem dobrze jednak nie łamiemy regulaminu w żaden sposób. Z supportem jesteśmy dogadani więc wszystko spoko :)

Uważam że źle dobrałeś godzinę wejścia na serwer stąd dużo zarzutów.

Co do reszty dziękuje za uwagi będziemy się poprawiać

Opublikowano

@Mateuszeeek Muzyka ustawiona na 30 wcześniej była na 50. Niestety ludzi różnie maja ustawione słuchawki co poradzę do każdego dostosować się nie da.

Łamanie regulaminu? Mamy strefę o nazwie "$ Strefa Kanałów Wolnych $" nie jest to publiczna.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

14. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...