Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prawda O Left 4 Dead

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

chcialem sobie ostatnio kupic left 4 dead, ale moj kolega mi odradza poniewaz mowi ze w lfd 1 laguja serwery zeby kupowac l4d2, to prawda ?

A i jeszcze jedno, czy oplaca sie kupic l4d 1 czy l4d 2 ? chodzi mi o klucz cd do steama, bo cena jest taka sama. Ale niektorzy mowia ze w L4D2 jest jasno, a w L4D1 panuje ciemna atmosfera i jest lepiej.

Prosze o wypowiedzi na ten temat.

pzdr.

Opublikowano

L4D to klasyk...

W 2 za dużo "Udoskonaleń" chcieli wprowadzić i przesadzili. W l4d Fajna atmosfera panuje itp.

A serwery nie są zlagowane. Sam z Lenartem grałem i jest fajniej niż 2....

Opublikowano

L4D to klasyk...

W 2 za dużo "Udoskonaleń" chcieli wprowadzić i przesadzili. W l4d Fajna atmosfera panuje itp.

A serwery nie są zlagowane. Sam z Lenartem grałem i jest fajniej niż 2....

też tak myślę w l4d2 brakuje klimatu a w l4d brakuje broni :) w l4d 1 nie laguje wcale ale jak wchodzi się na ruskie serwery to nie dziwota

Opublikowano

W Left 4 Dead 2 dodali nową kampanię co poprawia trochę grę, gdy gramy na wyższym poziomie.Ogólnie ja bym wybrał l4d2, bo jest więcej broni, więcej zarażonych i nowe tryby.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

no jeśli chcesz mieć jasno to polecam L4D2, ale to psuje tylko klimat gry, jeśli chcesz mieć bron białą, ogólnie nasrane w grze to także polecam Ci L4D2. jeśli chcesz mieć prawdziwy survival horror, z klimatem etc. to jednak kup sobie L4D, ten kto Ci powiedział że serwery są zlagowane to on chyba gra na Garena albo na Hamachi, grając z Black'iem miałem laggi spowodowane tym że mam słaby pc i to tyle.

według mnie jedyna wada L4D jest taka że kampanie są takie krótkie, ale to da się naprawic pobierając z neta nowe mapy itp.