Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , więc zrobiłem sobie przerwe w grze , silkroad i chciałem dziś wrócić , ale okazało się że passy do sbota nie działają , e-mail aby zmienić też nic . Keyloggera na kompie na 100% nie miałem . Konto tylko znikneło , a z nikim nie dzieliłem . Gdybym nawet miał to bym postac stracił 100lv bower , a tu nic . Czy mogła to być sprawka bot-cave staff'u ? Wie ktoś co moge teraz zrobic ?

Opublikowano

Witam , więc zrobiłem sobie przerwe w grze , silkroad i chciałem dziś wrócić , ale okazało się że passy do sbota nie działają , e-mail aby zmienić też nic . Keyloggera na kompie na 100% nie miałem . Konto tylko znikneło , a z nikim nie dzieliłem . Gdybym nawet miał to bym postac stracił 100lv bower , a tu nic . Czy mogła to być sprawka bot-cave staff'u ? Wie ktoś co moge teraz zrobic ?

z tego co wiem jeśli nie używasz konta to ci banują po jakimś czasie ale nie jestem pewny najlepiej to teraz weź z kimś na wspułe konto na allegro WYPOŻYCZ ja tak robię z kumplem po 18 zł miesięcznie pozdro

rusiaplpng.jpgruzapl.pngjolixoss.png
Opublikowano

Gdyby zbanowali to by wyskakiwał komunikat , a tu nic jakbym wpisywał zły login , hasło . Hasło pamiętam , ale nie wiem czy staff bot-cave coś zrobiło z kontem czy ktoś Oje** , ale to raczej nie możliwe keyloggera na 100% nie miałem .

Opublikowano

Napisz do Shivy. Coś się pewnie wykombinuje, może podpowie albo co. Możesz również napisać na forum bot-cave.net (załóż konto sobie new customer, aby mieć dostęp)

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Już wczoraj do nich pisałem , ale do teraz nic nie napisali . Próbowałem już prawie wszystkiego jedynie została opcja od paypalu txn i id , ale to pisałem do koleia od którego kupywałem , a mu się nie chce szukac ...