Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę zmienić priorytetu fortnite

Skoczix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Jakikolwiek priorytet bym zmienił dal tej gry nie da się! Próbowałem także Process Hacker ale też nic jakieś rady?

Opublikowano

A ok a ktoś może będzie wiedział. Dałem sobie rozdzielczość 4:3 1280x1024 w fortnite i trochę słaba jakość jest da się to polepszyć (wiem, że to 4:3 i to jest prawidłowe że jest taka jakość obrazu, ale się pytam czy da się to jakoś polepszyć?

Opublikowano
Dnia 13.07.2018 o 07:48, Skoczix napisał:

A ok a ktoś może będzie wiedział. Dałem sobie rozdzielczość 4:3 1280x1024 w fortnite i trochę słaba jakość jest da się to polepszyć (wiem, że to 4:3 i to jest prawidłowe że jest taka jakość obrazu, ale się pytam czy da się to jakoś polepszyć?

Rozdzielczość, którą wymieniłeś jest to 5:4. Rozdzielczość 4:3 będzie dla wymiarów 1280x960. A co do samego pytania, nie da się w żaden sposób polepszyć jakości, chyba że pokombinujesz w ustawieniach dać wyższe parametry texture etc.. Zawsze możesz spróbować 16:10 ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...