Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki tryb serwera ma aktualnie największy popyt?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jaki tryb serwera ma możliwość jak najbardziej wypalić??? 

Sam myśle na serwerem Hardcore (tym starym), lecz czy ma to w tym momencie sens??? 

Dużo graczy deklaruje się iż zagrało by na takim serwerze, lecz sam wiem, że albo miałbym 300 graczy na starcie i skończyło by się to na 2 dnaich edycji, a potem 8 graczy, albo 50 na starcie i spadało za każdym banem...

Może macie jakieś jeszcze inne propozycje, serwer survival również chodzi w grę, chodzi mi oczywiście o taki survival z prawdziwego zderzenia, bez dropu i zbędnych rzeczy? Może t by się wam spodobało bardziej?

Zapraszam do wyrażania swojej opini i włączenia się do dyskusji 

PS.: Wszystko to na najnowszą wersję MC :D

• Biter. zmienił(a) tytuł na Jaki tryb aktualnie ma prawo wypalić?
Opublikowano

Jeżeli chcesz mieć mase dzieci i zysku to megadrop, nie rób easyhc hardcore i innych trybów bo to nie wypali, chyba że masz 2k na reklamy to kombinuj z mediumhc

GwKVT9z.jpg

• Marosking zmienił(a) tytuł na Jaki tryb serwera ma aktualnie największy popyt?
Opublikowano
Dnia 11.07.2018 o 11:07, iMuciek napisał:

Witam, jaki tryb serwera ma możliwość jak najbardziej wypalić??? 

Sam myśle na serwerem Hardcore (tym starym), lecz czy ma to w tym momencie sens??? 

Dużo graczy deklaruje się iż zagrało by na takim serwerze, lecz sam wiem, że albo miałbym 300 graczy na starcie i skończyło by się to na 2 dnaich edycji, a potem 8 graczy, albo 50 na starcie i spadało za każdym banem...

Może macie jakieś jeszcze inne propozycje, serwer survival również chodzi w grę, chodzi mi oczywiście o taki survival z prawdziwego zderzenia, bez dropu i zbędnych rzeczy? Może t by się wam spodobało bardziej?

Zapraszam do wyrażania swojej opini i włączenia się do dyskusji 

PS.: Wszystko to na najnowszą wersję MC :D

Zacznijmy od tego że musisz mieć swój pomysł/plan na serwer, będziesz pytał każdego itp to nici z serwera, wchodź na różnorakie serwery typu: Hc,Easyhc itp, zobacz jak jest rozwinięty, nie mówię żebyś kradł innym pomysły, popatrz na YouTube jak wyglądały kiedyś serwery z masą graczy, jeżeli chcesz coś robić, to zrób to z głową.

2LaT.gif

Opublikowano

W tych czasach nie ma już sensu robić komercyjnego serwera z mc bo i tak jest już dużo serwerów gdzie siedzi po 50k ludzi na raz, chyba że bedziesz miał na reklamy.

Sam kiedyś zajmowałem się serwerami więc wiem co mówie ale jak coś to napewno nie minigames bo to jest właśnie na tych wiekszych serwera.

Opublikowano

Ja myślę, że najwięcej ludzi siedzi na SkyBlockach i Creative. W końcu zabawa w rodzinki, konkursy skinów itp. do dzisiaj zobowiązuje!

Opublikowano
5 godzin temu, PileczQa napisał:

Ja myślę, że najwięcej ludzi siedzi na SkyBlockach i Creative. W końcu zabawa w rodzinki, konkursy skinów itp. do dzisiaj zobowiązuje!

Co??!! To jest dla małych dzieci, nie ma to sensu w tym momencie, jest to raczej strata czasu, 5 pluginów z neta i już zrobione bezsens 

Dnia 18.07.2018 o 19:17, N3ONx napisał:

W tych czasach nie ma już sensu robić komercyjnego serwera z mc bo i tak jest już dużo serwerów gdzie siedzi po 50k ludzi na raz, chyba że bedziesz miał na reklamy.

Sam kiedyś zajmowałem się serwerami więc wiem co mówie ale jak coś to napewno nie minigames bo to jest właśnie na tych wiekszych serwera.

Wiem w tych czasach jest ciężko się wybić, a tak swoją drogą jest tylko jeden serwer z 50 tysiącami ludzi czyli amerykański Hypixel

Opublikowano
1 godzinę temu, iMuciek napisał:

Co??!! To jest dla małych dzieci, nie ma to sensu w tym momencie, jest to raczej strata czasu, 5 pluginów z neta i już zrobione bezsens 

A wiesz, że w minecrafta gra najwięcej dzieci? Jeśli chcesz wybić serwer, od czegoś musisz zacząć. Szukanie starszych graczy nie jest najłatwiejszą rzeczą. Gość zapytał JAKI SERWER MA NAJWIĘKSZY POPYT, a nie NA JAKIM SERWIE GRA NAJMNIEJ DZIECI. 

@edit trybie serwera*

Opublikowano
Dnia 19.07.2018 o 23:28, PileczQa napisał:

A wiesz, że w minecrafta gra najwięcej dzieci? Jeśli chcesz wybić serwer, od czegoś musisz zacząć. Szukanie starszych graczy nie jest najłatwiejszą rzeczą. Gość zapytał JAKI SERWER MA NAJWIĘKSZY POPYT, a nie NA JAKIM SERWIE GRA NAJMNIEJ DZIECI. 

@edit trybie serwera*

Ale ze względu, że jest dużo tego typu serwerów, dzieci idą na te najpopularniejsze, przez co trudno będzie się wybić i czymś odróżnić, bo raczej nie ma co dodawać do tego trybu... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...