Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TS4GAME.PL <- Idealne miejsce dla Waszej drużyny!

Piotrek95s

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Domena serwera: TS4GAME.PL

Liczbowy adres serwera: 178.217.191.220:6330

Aktualna ilość slotów: 25

ONLINE 24/7

Szanowni użytkownicy. Chciałbym przedstawić Wam stworzony przeze mnie serwer na platformie TeamSpeak 3. Serwer nie jest zautomatyzowany w stopniu zaawansowanym. Jedynymi botami, z jakimi możecie mieć do czynienia, to z botem muzycznym na poczekalni oraz botem, który ofiaruje usługodawca. Serwer jest bardzo przejrzysty i minimalistyczny a składa się ze schludnie porozmieszczanych stref (strefa rozrywki, strefa publiczna z limitami, strefa klanów, strefa prywatna, strefa tymczasowa). Z usług, jakie świadczy serwer, można korzystać całkowicie za darmo. Nie ukrywam, iż moim założeniem było stworzenie serwera dla gości niewymagających więcej niż stały „dach nad głową” dla swoich klanów, ceniących sobie prywatność, dobrą jakość komunikacji i bezpieczeństwo.
Lokalizacją serwera jest Hosteam — Warszawa, który zabezpieczany jest przez Net-Speak'a. Na serwerze nie brakuje ugrupowań i rang, które są przydatne i mogą się podobać. Informuję, że ilość slotów zwiększana będzie wraz z przybywającymi użytkownikami. Serdecznie zapraszam wszystkich zainteresowanych. Pozdrawiam 
Zalgo.

Opublikowano

Ja tam jestem na plus :-)

Uwagi:

- 25 slotów to zdecydowanie za mało, nawet TS bez licencji daje 32

- co za tym idzie 20 kanałów klanowych i 20 prywatnych w tych warunkach nigdy nie będzie zapełniony

- jednak boty do zakładania kanałów czy rejestracji by się przydały

- nie ma spisu Administracji

- kwestia gustu, ale grupy takie jak #9190, #9117 czy #9102 są IMHO gimbazjalne

- przydały by się opisy kanałów, bo Kamerki czy Sypialnia w Rozrywce nic mi nie mówią

- zaraz pojawią się uwagi, że ikonki z internetu :-)

- 37 dni uptime i trochę mało ludzi siedzi...

- i moje gratulacje: w końcu ktoś rozróżnia adres IP i adres domenowy :-)

ts.virtual-gaming.eu - nie polecam, 2/10 :-)

Opublikowano
1 godzinę temu, zmechu napisał:

Ja tam jestem na plus :-)

Uwagi:

- 25 slotów to zdecydowanie za mało, nawet TS bez licencji daje 32

- co za tym idzie 20 kanałów klanowych i 20 prywatnych w tych warunkach nigdy nie będzie zapełniony

- jednak boty do zakładania kanałów czy rejestracji by się przydały

- nie ma spisu Administracji

- kwestia gustu, ale grupy takie jak #9190, #9117 czy #9102 są IMHO gimbazjalne

- przydały by się opisy kanałów, bo Kamerki czy Sypialnia w Rozrywce nic mi nie mówią

- zaraz pojawią się uwagi, że ikonki z internetu :-)

- 37 dni uptime i trochę mało ludzi siedzi...

- i moje gratulacje: w końcu ktoś rozróżnia adres IP i adres domenowy :-)

Dziękuję bardzo za opinię. Będę sugerował się tym co wypunktowałeś.

6 godzin temu, Piotrek95s napisał:

Domena serwera: TS4GAME.PL

Liczbowy adres serwera: 178.217.191.220:6330

Aktualna ilość slotów: 40

ONLINE 24/7

Szanowni użytkownicy. Chciałbym przedstawić Wam stworzony przeze mnie serwer na platformie TeamSpeak 3. Serwer nie jest zautomatyzowany w stopniu zaawansowanym. Jedynymi botami, z jakimi możecie mieć do czynienia, to z botem muzycznym na poczekalni oraz botem, który ofiaruje usługodawca. Serwer jest bardzo przejrzysty i minimalistyczny a składa się ze schludnie porozmieszczanych stref (strefa rozrywki, strefa publiczna z limitami, strefa klanów, strefa prywatna, strefa tymczasowa). Z usług, jakie świadczy serwer, można korzystać całkowicie za darmo. Nie ukrywam, iż moim założeniem było stworzenie serwera dla gości niewymagających więcej niż stały „dach nad głową” dla swoich klanów, ceniących sobie prywatność, dobrą jakość komunikacji i bezpieczeństwo.
Lokalizacją serwera jest Hosteam — Warszawa, który zabezpieczany jest przez Net-Speak'a. Na serwerze nie brakuje ugrupowań i rang, które są przydatne i mogą się podobać. Informuję, że ilość slotów zwiększana będzie wraz z przybywającymi użytkownikami. Serdecznie zapraszam wszystkich zainteresowanych. Pozdrawiam 
Zalgo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...