Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciemna mapa 'lake'

ja_to_ja2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy gram na mapie Lake na okienkowym pełno ekranowych, to wszystko jest ok, a gdy gram na pełno ekranowym.... szkoda słów, przez chwile po rozpoczęciu rundy jest wszystko normalnie, a po chwili mapa strasznie ciemnieje, nie da się dostrzec nic w domku, albo na wodzie, a model ct to w ogóle ciężej dostrzec niż igłę w stogu siana..., a gdy umrę, to robi się wszystko nagle normalne :/ (wszystko mam podjaśnione na maxa, monitor, ustawienia cs:go, ustawienia kompa itd, z kartą graficzną wszystko ok, bo by nie robiła grymasów tylko na 1 mapie :/ to raczej wina cs)

Wielkie dzięki za wszelką pomoc i aktywność pod tym tematem :D

Opublikowano

Wejdź w pliki csa i poszukaj plik csgo.exe i prawym, właściwości, zgodność, i tam zaznacz wyłącz optymalizację pełnoekranową. Może to pomoże, a jeśli nie to najprościej nie graj Lake. :D

Opublikowano

tylko  że ja uwielbiam lake, gdy grałem na peł. ok. okienkowym to wszystko było ok, a co do tego csgo.exe to jeszcze spróbuję

Dnia 13.07.2018 o 14:35, dominik101204 napisał:

Wejdź w pliki csa i poszukaj plik csgo.exe i prawym, właściwości, zgodność, i tam zaznacz wyłącz optymalizację pełnoekranową.

eh, nie mam takiej opcji, mam co najwyżej      wyłącz skalowanie ekranu dla ustawień wysokiej rozdzielczości DPI

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...