Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję osób do współpracy

Czy serwery które pojawiły się w ostatnim czasie to "PADAKA"?  

3 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy serwery które pojawiły się w ostatnim czasie to "PADAKA"?

• TAK!
      2
    • Nie. Są super. Będę grać w gre.
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam,

w związku z "PADAKĄ" jaką napotkałem w ostatnich tygodniach (chodzi mi o prywatne serwery) postanowiłem wdrożyć mój autorski projekt. Jest on na tyle rozbudowany i innowacyjny, że mam 100% pewność powodzenia. Z Metin2 jestem związany odkąd tylko pojawił się w PL, jeszcze pod nazwą "Monastyr". W ostatnich latach pracowałem w dużych firmach handlowych na stanowiskach kierowniczych wiec zajmę się promocją serwera, marketing znam od podszewki. Aktualnie zajmuje się wychowaniem córki co daje mi dużo czasu spędzonego w domu przed komputerem gdy mała śpi...

Poszukuje do współpracy 2-3 osób. Nie będę się rozpisywać odnośnie kompetencji itp. Być może zgłosi się jedna osoba która będzie posiadać na tyle duża wiedzę i doświadczenie, że nie będę potrzebować już nikogo więcej. Dowolna forma rozliczenia oraz możliwość wykonania tylko pojedynczych zleceń, jako praca z doskoku. Zainteresowanych proszę o przesłanie poniższej formatki zgłoszeniowej w wiadomości PW:

1. Imię
2. Wiek
3. Miasto/Miejscowość w której mieszkasz
4. nr tel. kontaktowego
5. Informacje na temat Twojego doświadczenia. Jak długo masz styczność z Metin2, co potrafisz zrobić, w czym jesteś mega dobry, co cie wyróżnia...
(im więcej napiszesz mi o sobie w tym punkcie tym lepiej)
6. Jeżeli już wykonywałeś jakieś zlecenia bądź robiłeś coś dla siebie załącz to w tym pkt. lub wklej link/i

Bardzo zależy mi na kompleksowej obsłudze tak, aby serwer był stabilny 24/7. Nie będzie tam żadnych wymyślnych rzeczy, prosty serwer dla prostych graczy ale w zupełnie innej odsłonie. Nie napiszę więcej szczegółów, takie zostaną udzielone dopiero wybranym osobom po podpisaniu umowy o poufności negocjacji. Istnieje dowolna forma współpracy i rozliczenia.

Szczerze mówiąc szukam "magika", kogoś kto żyje Metinem i widzi w nim tak jak ja olbrzymi potencjał.

Jeżeli chcesz wziąć udział w projekcie który nie ogranicza się wyłącznie do Metin2, wspiera osoby potrzebujące na całym świecie oraz da Ci stabilne zatrudnienie na najbliższe lata to zachęcam Cie do kontaktu.

Oczywiście jeżeli znajdę odpowiednią osobę/y będę Was na bieżąco informować o postępach prac.

Masz jakieś pytania przed wypełnieniem formularza? Śmiało pisz PW lub poniżej!                   

Pozdrawiam,
Jacek M.

• Aive zmienił(a) tytuł na Poszukuję osób do współpracy
  • Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...