Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie?- skoro cisza. Doradź, popolemizuj!

DiesIrae

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry,

Słuchajcie, mam ogromny problem. Zawsze sądziłem, że MPCforum to portal, który aż kipi od prywatnych serwerów Metin2, dziś natomiast jestem przekonania, że co dobre szybko się kończy i na chwilę obecną - nawet polemika słów nie ma tutaj żadnego znaczenia. Wielcy technicy, potężni władcy i czarodzieje plików pochowali się w pi*du lub odgrzewają kotleta po raz setny, na szczęście ludzie nie są już naiwni i nie dają się nabierać na marne mydlenie oczu.

Chciałbym Was zapytać, użytkowników i graczy Metin2 - którzy posiadają doświadczenie i cały czas grają. Gdzie wg. Was dobrze poczują się gracze, którzy przestali grać około 7lat temu, a więc moment, gdzie serwerów nie było zbyt dużo, ale były one całkiem godziwe. Jest nas kilku chłopa, nie chcemy słyszeć o jakichś Samiach i Dreikonach (bowiem w tych tematach już co nieco wiemy). Zależy nam rzecz jasna na graczach, stabilności (bo lubimy wydawać złotówki) i żeby nie był to typ serwera hard. Uwielbiamy komunikatywność z graczami, rywalizację pomiędzy gildiami, a więc kwintesencję metina i tego... co było kiedyś, serio. 

Zdajemy sobie sprawę z tego, że takiego serwera może nie być, ale tego mamy nadzieję, że dowiemy się od Was. A nóż gra ktoś z Was na czymś niekoniecznie nowym i zechciałby podzielić się wrażeniami? Przychodzi mi na myśl Virtual, który kiedyś był mega dobry, ale czy nadal jest?- nie wiem. Będziemy bardzo wdzięczni za porady i sugestie, które nam (mam nadzieję) podacie. Nadszedł czas, w którym każdy z nas na nowo się zmobilizował do tej gry, a więc byle gdzie nie przystaniemy, bo sprawą pierwszorzędną dla nas jest godna administracja i godny serwer. Dzięki i zapraszam do dyskusji!

ps: nie będę pobierał wszystkiego z osobna, aby sprawdzić jak jest. Forum jest od tego, aby pytać.

Opublikowano

Bardzo ładnie ubrałeś to w słowa, ale to nadal poszukiwanie serwera, a do tego służy tylko ten temat - 

Przy okazji - nie sądzę, że obecnie znajdziecie taki serwer, a bynajmniej nie w tej chwili. Jedynie Vesteris s2 zapowiada się na serwer, który mógłby się Wam spodobać, ale jeszcze nie wiadomo, kiedy ruszy - informacje znajdziecie w prezentacji Vesterisa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...