Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JUŻ JEST nowy odcinek z CODA WARZONE, w którym to walczymy z jednym z największych przeciwników człowieka, tworzymy nowe koncepty pojazdów ORAZ świetnie się bawimy! Zapraszam serdecznie i jeżeli materiał się spodobał - zostaw lajkacza i suba! 

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

JUŻ JEST! Nowy odcinek na kanale, a w nim gramy razem z Ekipą i RANDOMAMI. Czy Randomy to dobrzy kompani? Sprawdzajcie i jeśli materiał Wam się spodobał - zostawcie lajkacza oraz suba, jeśli jeszcze go nie zostawiliście.

Miłej niedzielki! ^^

Opublikowano

JUŻ JEST! Nowy odcinek FUNNY MOMENTS z WARZONE, a w nim dużo killi, dużo śmiechu i najlepszy telemarketer w Polsce. Zapraszam do oglądania, zostawienia lajkcza oraz suba, jeśli jeszcze go nie zostawiliście 😉!

Opublikowano

Powrót MISH MASHA, z RÓŻNYCH GIER. Tym razem trafiło na Minecrafta, The Division 2 i UNO, także zapraszam serdecznie do obadania tematu, bo było naprawdę ciekawie, a sam odcinek jest jednym (w mojej opinii) z bardziej porąbanych, więc życzę miłego seansu oraz niedzieli i zachęcam do zostawienia kciuka w górę pod filmem oraz subskrypcji. Dziękuję ❤️

Opublikowano

Właśnie na kanał wleciał SPECIAL z okazji 2.5k subskrypcji. Dziękuję Wam, za to co robicie i za to, że możemy tworzyć taką wspaniałą rodzinkę. Kocham Was, miłego oglądania ❤️ 

Opublikowano

Zapraszam Was serdecznie na NOWY odcinek SAKE, czyli Funny Moments z lajwów, tym razem z WIDZAMI. Dużo śmiechu, dużo zabawy i dodatkowo tryb REALISTYCZNY w R6! Jeśli chcesz być na lajwie, wpadaj na TWITCHA podanego w opisie filmu, a jeśli materiał się spodobał, zostaw lajkacza i suba, jeśli jeszcze go nie zostawiłeś! Dziękuję i życzę miłej niedzieli ❤️

Opublikowano

20 lat minęło - tak właśnie było na tym NIESAMOWITYM streamie, który odbywał się na Twitchu, a oto FUNNY MOMENTS z jednego z ważniejszych dni w moim życiu jakby nie patrzeć. Mam nadzieję, że będziecie się bawić równie dobrze, co ja!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kochani, jako, że chcieliście i mieliście dużo pytań, także na kanale pojawiło się PIERWSZE (i mam nadzieję, że nie ostatnie) Q&A! Jeśli chcecie się dowiedzieć jak poznałem się z Kromką, dlaczego kanał nazywa się Pokój Wytrzeźwień i kiedy w końcu #CorvoBezKoszulki, to zapraszam Was serdecznie do oglądania oraz zostawienia suba i lajka (na 500 lajków pod tym filmem nagrywamy z Kromką odcinek) Miłej niedzielki i seansu życzę ❤️ ^^

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka! Zapraszam serdecznie na odcinek z nowej gry jaką jest HYPER SCAPE! Mam nadzieję, że Wam się spodoba i przyjmiecie go bardzo ciepło! Trochę się w nim podziało

Opublikowano

KOCHANI! Zapraszam Was na ODCINEK NIESPODZIANKĘ z SAKE! Jest to skrót ostatnich streamów, więc mam nadzieję, że Wam się spodoba Miłej środy i PAMIĘTAJCIE, że dzisiaj o 19:00 widzimy się na STREAMIE na TWITCHU!!!

Opublikowano

KOCHANI

Zapraszam Was PRZESERDECZNIE na odcinek z WARZONE, w którym pokażę Wam jak (NIE) być LEPSZYM w ów gierce! Będzie mi towarzyszyć mega ekipa! Mam nadzieję, że materiał się Wam spodoba ❤️

Miłej niedzieli :3

Opublikowano

Cześć wszystkim! Z tej strony Pokój Wytrzeźwień! Wracam do Was z nowym odcinkiem FUNNY MOMENTS tym razem z RAINBOW SIX SIEGE! 600 lajków i za tydzień wlatuje KOLEJNY ODCINEK z RAINBOWA. Damy radę? Jeśli materiał Wam się spodobał, zostawcie lajkacza oraz subka! 

Opublikowano

NOWY ODCINEK, a w nim nasza przygoda w dżungli w GREEN HELL, walka o przetrwanie w GRIDZIE 2, GTA czy też w MOVE OR DIE, wyprowadzki w MOVING OUT oraz bycie snajperę w SNIPER ELITE 3!!! Zapraszam serdecznie na ucztę w SZWEDZKIM STOLE oraz do zostawienia lajka i suba, jeśli jeszcze tego nie zrobiliście! 

Opublikowano

NA KANAŁ wleciał właśnie NOWY ODCINEK! Jest to odcinek wyjątkowy, bo to PIERWSZY HORROR (nie licząc SAKE z Aliena) na kanale!!! Także mam nadzieję, że przyjmiecie go ciepło! Jeśli pod materiałem będzie 500 lajkaczy - pojawi się więcej horrorów z ekipą! Zapraszam i oglądania ❤️

Opublikowano

Zagrałem po raz pierwszy w życiu w ALIEN ISOLATION. Nienawidzę horrorów i było to dla mnie nie lada wyzwanie. Jak sobie poradziłem? Przekonajcie się sami! Cała gra była ogrywana na STREAMACH na TWITCHU! Jeśli materiał się spodobał - zostaw lajkacza oraz subka! 

Opublikowano

Najnowszy odcinek z RAINBOW SIX SIEGE, który, według mnie, jest najlepszym do tej pory odcinkiem. Nie wierzycie? Sprawdźcie sami! Jeśli materiał Wam się spodobał zostawcie lajka oraz subka! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...