Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Usunięta postać?

areq94pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

po ok 5 latach zakręciła mi sie łezka w oku i zachciało mi sie zagrać w metinka ale po zalogowaniu sie na stronie i wyborze "lista postaci" pojawia sie informacja o ich braku o.O czy przez ostatni czas usuwali postacie ? 

Chcialbym tez poznac Wasze zdanie czy jest do czego wracac ? chcialbym pobawic sie bocikiem jak za dawnych czasow , troche poexpic itd :D

Pozdrawiam 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

dawnych czasów, teraz PL to gówno same boty gf ma wyjebane na graczy, lepiej zagrać już na hard privach gdzie administracja o wiele lepiej dba o graczy

Opublikowano

PL = na 100 osob 97 to boty ktore farmia yangi zeby sprzedac na allegro. Do tego gf nic nie robi, zadnych eventow (chyba, ze happy hour zeby wiecej $$$ wyssac z portfela)

Tak jak osoba wyzej, polecam wejsc na jakis serwer hard gdzie cos sie dzieje, gra sporo rgaczy, sporo eventow itp. Do pl'a nie oplaca sie wiecej wracac.

Opublikowano
Dnia 1.07.2018 o 10:31, areq94pl napisał:

Witam,

po ok 5 latach zakręciła mi sie łezka w oku i zachciało mi sie zagrać w metinka ale po zalogowaniu sie na stronie i wyborze "lista postaci" pojawia sie informacja o ich braku o.O czy przez ostatni czas usuwali postacie ? 

Chcialbym tez poznac Wasze zdanie czy jest do czego wracac ? chcialbym pobawic sie bocikiem jak za dawnych czasow , troche poexpic itd :D

Pozdrawiam 

jeżeli postać jest nieaktywna od ponad 3 miesięcy to znika z rankingu 

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Jakoś z pół/rok temu widziałem ogłoszenie na forum metka "ostatni czas na przywiązanie postaci", postacie które po fuzji nie zostały przywiązane do nowego serwa skasowali.

Kopia.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...