Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monitor, klawiatura oraz system operacyjny do zestawu

KBraszka47

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, potrzebuję monitora oraz klawiatury do komputera, monitor do budżetu ok. ~ 600 zł, klawiatura najlepiej mechaniczna, nie potrzeba mi zbyt wielu "bajerów" ale jakby podświetlenie miała to miło, koszt to do około ~ 250 zł. Dodatkowo, czy jest sens kupowania najnowszego systemu operacyjnego, czy lepiej znaleźć tańszą drogę pozyskania go? Dodatkowo, opłaca się dołożyć do tego jakiegoś antywirusa?

Opublikowano

LG 24MP59G monitor typowy do gier 

To jest ukryta treść, proszę
 ekran IPS + 75Hz do gier bomba z kodem kibicujemy-naszym 30 zł mniej :D 

Klawiatura MODECOM Volcano Hammer mechaniczna za 99 zł z promocji 

System kupić gdzie taniej ale uważaj bo te z allegro po 50 100 zł to nie są oryginalne klucze xD 

Antywirus polecam NOD32

Polecane słuchawki!
Superlux HD681
Superlux HD669 - Mam polecam!
HyperX Cloud I i Alpha i Stringer

Opublikowano
1 godzinę temu, Krzysztofnowak napisał:

LG 24MP59G monitor typowy do gier 

ekran IPS + 75Hz do gier bomba z kodem kibicujemy-naszym 30 zł mniej :D 

Klawiatura MODECOM Volcano Hammer mechaniczna za 99 zł z promocji 

System kupić gdzie taniej ale uważaj bo te z allegro po 50 100 zł to nie są oryginalne klucze xD 

Antywirus polecam NOD32

Wiesz może z jakiegoś pewnego źródła, gdzie Windows 10 Home najtaniej byłoby kupić? Oczywiście oryginalny, żeby nie było - bo wydanie prawie 500 zł trochę boli :D

Co do antywirusa to czy przy tym Windowsie jest on konieczny? Słyszałem różne spekulacje na ten temat, ale jednak wolę się zapytać :P

Opublikowano

LG 24MP59G - Sam polecam serio spoko monitor, mam go już półroku i śmiga.

A odnośnie systemu Windows 10, ja kupiłem klucz za 10$ z kodem 5$ czyli ok 20zł, wiem że nie wiadomo z kąd ten klucz i wgl, ale ważne że działa :)

Oczywiście jeżeli chcesz w 100% orginalny to nie kupisz taniej niż 300zł.

Pomogłem? Daj +

Opublikowano
Dnia 25.06.2018 o 13:27, SeZeVx napisał:

LG 24MP59G - Sam polecam serio spoko monitor, mam go już półroku i śmiga.

A odnośnie systemu Windows 10, ja kupiłem klucz za 10$ z kodem 5$ czyli ok 20zł, wiem że nie wiadomo z kąd ten klucz i wgl, ale ważne że działa :)

Oczywiście jeżeli chcesz w 100% orginalny to nie kupisz taniej niż 300zł.

Gdzie taką "okazję" znalazłeś? :P

Opublikowano

Dokładnego linku nie pamiętam bo to kilka miesięcy temu, ale nazwa strony zaczynała się na literę "p", lecz tak jak mówie nie jestem pewien. Zapłaciłem PayPalem, a klucz po 5min był na moim mail'u. Windows śmiga do dziś :)

Ale podobno strona: www.scdkey.com Sprzedaje klucze które działają za ok 50zł, tu masz link do YT z tą strona: 

Wiadomo nie znasz pochodzenia tych kluczy ani nic. Jedyne na 100% legalne masz od Microsoftu

Pomogłem? Daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...