Skocz do zawartości
  • 0

Czyszczenie konsoli


nooneknowme

Pytanie

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

49 minut temu, nooneknowme napisał:

Cześć, jak w temacie, czy jest opcja w Javie, czyszczenia konsoli? Taki odpowiednik System("CLS") w C++, wiem że w C# jest taka możliowść, a o Javie coś czytałem lecz nic konkretnego nie znalazłem.

Sprawdź to:

https://stackoverflow.com/questions/2979383/java-clear-the-console

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

  • Ostatnio przeglądający forum Czyszczenie konsoli   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...