Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem w trakcie tworzenia strony o tematyce metin2 + inne gry w FrontPage ( w htm , html) chciałbym stworzyć możliwośc rejestracji na stronie. Rejestracja powinna być wymagana po kliknięciu jakiegoś guzika.

Znalazłem takie coś:

http://ownpage.pl/ph...e-danych-mysql/

Udało dodać mi się tylko początek do bazy

Wkleiłem również skrypt rejestracji na próbe potem wyslalem to na swój serwer i gdy klikam rejestracje wyskakuje takie coś

Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in /home/sites/z/zb/zbi/ tutaj nazwa mojej strony tymczasowo nie chce aby ktoś tam zaglądał :) /logowanie.htm on line 20

Może ktoś mógłby stworzyć konto na friko.pl i spróbowac to rozgryść i może nakrecić jakiś tutorial czy coś ? Albo dokładniej opisać ?

Nie znam się na tych rzeczach więc proszę o pomoc was ! Każda odpowiedz w tej sprawie nagradzana + ! Osoba która pomoże mi zainstalowac skrypty będzie oceniana ++ badz - - codziennie :)

Dawać Minusy ! Minusy , Minusy ! Dawać "_"

Opublikowano

Skąd bierzesz skrypty aplikacji? (php) Sam piszesz czy jakieś gotowce? Myślę, że mógłbym Ci troszkę pomóc :)

(tutaj by się przydał dział www czy coś, który siedzi jeszcze w sugestiach xD)

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Skrypt gotowy potrafię go edytować po swojemu ale napisać sam nie potrafię. Dodałem tabele "users" potem zrobilem podstronę rejestraji i logowania itp. Potem wrzuciłem to na swój serwer strony gdy klikam rejestracja czy logowanie wyskakuje blad który wymieniłem na początku. Zamówiłem już domene PL jutro dokonuję platności zalezy mi na czasię też :) Jeżeli mi pomożesz odwdzięczę się :) Będe mój reklamowac cie na mojej stronie np. :) Strona będzie miała ponad 200 podstron na pewno. Będzie naprawde sporo informacji o serwerach prywatnyhc metin2. i o innych grach również. A tego skrypta znalazlem przez jakieś forum. Jak wszystko będzie działało jestem w stanie dokonać zapłaty za to np. przez sms na jakąś stronę albo doładowanie na twoją stronę. Jakbyś miał gg to moglibyśmy się dogadac jakoś Bo tu pewnie byłby spam.

Dawać Minusy ! Minusy , Minusy ! Dawać "_"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...