Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o stworzeniu serwera na takich biomach?

yacht

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie co myślicie o zrobieniu serwera medium/easy HC na customowych biomach coś w tym stylu?

0Ya20qu.png

Ma to sens? :D czy raczej nie wypali?

Opublikowano
17 minut temu, Jarramore napisał:

Bez reklamy nie wypali :D Choć i z dobrymi reklamami serwery upadają.

Bardziej mi chodzi o to czy gracze będą chcieli grać na takich biomach czy są one po prostu za mocne, reklame mogę na spokojnie załatwić. :D

• Biter. zmienił(a) tytuł na Co myślicie o stworzeniu serwera na takich biomach?
Opublikowano

Hmm bo chce spróbować zrobić coś innego niż te wszystkie zwykłe EasyHC. Może macie jakieś pomysły? :D

Opublikowano

jak zrobisz cos co wychodzi poza schemat to nie beda ludzie grali

oni sa przyzwyczajeni do jebania kilofem w kamien a potem w innych

k3HeXgc.png

Opublikowano

Istnieje o wiele lepsza, darmowa wersja (openterraingenerator). Gdybyś chciał to mogę ci udostępnić paczkę biomów pod openterrain za 10-20zł. Głównie jest to sklejka jednak jest tam ponad 10 biomów autorskich.

Przykład biomów:

[âIMG][âIMG]

Opublikowano
3 godziny temu, Jarramore napisał:

Istnieje o wiele lepsza, darmowa wersja (openterraingenerator). Gdybyś chciał to mogę ci udostępnić paczkę biomów pod openterrain za 10-20zł. Głównie jest to sklejka jednak jest tam ponad 10 biomów autorskich.

Przykład biomów:

Nie potrzebuje pluginu, biomów mam od tego kolege który mi je zrobi, podałem pierwsze lepsze zdjęcie biomów z grafiki google, ponieważ chciałem zapytać jak będzie wyglądała grywalność na takim serwerze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...