Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DiamondMT2 [Dedyk][Medium]

Gość `Mentos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prawdziwy Diamondmt2 startuje za tydzień ten to przygłupawa podróbka od Persergi którym powinni zająć się ludzie i na taczkach go wywieźć .

Opublikowano
1 godzinę temu, Adonis6Xp napisał:

Prawdziwy Diamondmt2 startuje za tydzień ten to przygłupawa podróbka od Persergi którym powinni zająć się ludzie i na taczkach go wywieźć .

Czyli jaki serwer ???

Opublikowano

Panowie grzejcie grzejcie bo popcorn zamówiłem a tu tak mało naczelnych hejterów mpc się zleciało :(
a serwer polece bo sprawia innym ból dupy i to własnie jest fajne. ;) cebula we krwi.
PS: niektórym osobom z mpcforum przydało by się w profilu dodać : Poziom cebulactwa: 100%.

Opublikowano
2 minuty temu, .Androidek. napisał:

Panowie grzejcie grzejcie bo popcorn zamówiłem a tu tak mało naczelnych hejterów mpc się zleciało :(
a serwer polece bo sprawia innym ból dupy i to własnie jest fajne. ;) cebula we krwi.
PS: niektórym osobom z mpcforum przydało by się w profilu dodać : Poziom cebulactwa: 100%.

Mówi to osoba która ma 9 postów :)  A co do diamonda oryginalnego to .net jest zamiast .pl

We are legion, We do not forgive, We do not forget,Expect us!

6gboAN8.png?1

Opublikowano
5 minut temu, groncio napisał:

Mówi to osoba która ma 9 postów :)  A co do diamonda oryginalnego to .net jest zamiast .pl

serio kurwa patrzysz na posty to jesteś jednym z większych gówien jakie widze na tym forum. Na głównym mam ponad 3k oraz bana więc polecam :) ja cię tu niestety synu zjadam więc nie pierdol mi o postach.

Opublikowano
11 minut temu, Yoshimitsuu napisał:

U kogo macie reklame ? 

Siembid, hakser, perserga, rzeznik tv, enrux, metinowe sprawy, metin2list, różne fanpage mt2.

7 minut temu, groncio napisał:

Jak chcesz sobie dyskutować o innym serwerze to na pw, albo w innym dziale, ten temat nie służy do tego.

Opublikowano
Dnia 16.06.2018 o 13:28, .Androidek. napisał:

kto ma mieć niby ból dupy o to, że ty polecasz ten gówno-serwer? Wiesz chociaż która to jest odsłona? Pewnie nie. Uświadomię Cię - 40.

Ja nie polecam ze względu na persergę, który robi serwer za serwerem, tyle. Ja nie byłabym w stanie zaufać komuś, kto po raz enty (chyba już więcej razy postawił serwer niż surek) stawia serwer pod tą samą nazwą i bez żadnego wkładu.

Dnia 16.06.2018 o 21:00, Reyaver napisał:

Ludzie. Dajcie Wy spoczywać w (s)pokoju temu Diamondowi, tak jak spoczywają w pokoju jego bracia - DragonMT2, MoltenMT2, PandoraMT2 i EliteMT2.

szkoda, że zapomniałeś o xenoxie, którego tak uporczywie reklamowałeś xD 

18 godzin temu, SiureK™ napisał:

Przecież Pandora też przeszła jakiś grupowy gwałt i miała x "reaktywacji" czy to pod tą samą nazwą czy pod inną :/

Wszystkie reaktywacje pandory, xenoxów i innych serwerów to dno. xD 

Jedynie glador trzyma jakiś tam poziom.

Dnia 16.06.2018 o 21:00, Reyaver napisał:

Ludzie. Dajcie Wy spoczywać w (s)pokoju temu Diamondowi, tak jak spoczywają w pokoju jego bracia - DragonMT2, MoltenMT2, PandoraMT2 i EliteMT2.

/////

No tak, ale dali jej później spokój, teraz już raczej nikt nie stara się ugrać nic kosztem imienia i zawartości tego serwera. A Diamondy powstają przynajmniej 1 w roku, praktycznie wszystkie od Persergi.

Nic nie reklamowałem, ty ściero mała.

WCALEEEEE XDDDDDD

PS. ładnie wyzywasz, ładnie.

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

/////

Dnia 17.06.2018 o 18:24, SiureK™ napisał:

Przecież Pandora też przeszła jakiś grupowy gwałt i miała x "reaktywacji" czy to pod tą samą nazwą czy pod inną :/

No tak, ale dali jej później spokój, teraz już raczej nikt nie stara się ugrać nic kosztem imienia i zawartości tego serwera. A Diamondy powstają przynajmniej 1 w roku, praktycznie wszystkie od Persergi.

Dnia 16.06.2018 o 19:35, Evil Smile napisał:

szkoda, że zapomniałeś o xenoxie, którego tak uporczywie reklamowałeś xD 

Nic nie reklamowałem, ty ściero mała.

@Evil Smile

Przeczytaj pierwsze zdanie, głuptasku mój. <3

Opublikowano

Znowu serwer wystartuje, i nie bedzie mozna nawet sie do M1 tepnac bo bugowac bedzie. Raczej znowu bedzie tak samo.

ezgif.com-add-text.gif

Opublikowano

^nie mam pojęcia, ale wiadomo że serwery persergi za grosz nie przypominają tego co było kiedyś, tylko są robione na odpierdol i na gotowych plikach

Opublikowano

W dziale pobierz grę został dodany patcher obowiązkowo go pobierz i wrzuć do clienta z grą i odpal ten patcher.

Opublikowano
21 godzin temu, Reyaver napisał:

żenada1 — kopia.png

Opublikowano
Dnia 16.06.2018 o 19:35, Evil Smile napisał:

kto ma mieć niby ból dupy o to, że ty polecasz ten gówno-serwer? Wiesz chociaż która to jest odsłona? Pewnie nie. Uświadomię Cię - 40.

Ja nie polecam ze względu na persergę, który robi serwer za serwerem, tyle. Ja nie byłabym w stanie zaufać komuś, kto po raz enty (chyba już więcej razy postawił serwer niż surek) stawia serwer pod tą samą nazwą i bez żadnego wkładu.
xD

xD

o kurde myślałem że 50+ ale dzięki za uświadomienie xD

Opublikowano
Dnia 16.06.2018 o 12:52, groncio napisał:

Nie polecam. Tak jak 2x up . Prawdziwy Diamond startuje za tydzień

Jeszcze ktoś w to wierzy?

Opublikowano
1 godzinę temu, Strik3r. napisał:

Kiedy s2?

Zaraz przy starcie DiamondMt2.net 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...