Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Playspan

fenio29

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam m ialem malo reklam wiec sciagnolem AUTO HIDE IP wchodze na playspan wchodze w reklamy i tu wywali mi cos takiego ? pomcy szybko prosze?

Access Blocked

Due to unusual or fraudulent behavior, we have blocked your access to our offers. In particular, this can happen if:

* You completed an offer but entered incorrect data

* You completed the same offer with different user accounts

* You completed the same offer in different games

* More than one person is using the computer to complete the same offer

* Bots, scripts and similar tools have been used to automatically complete offers

SponsorPay is committed to providing high quality offers and leads to both you and our advertising partners. This means that you should be sure to only complete each offer once, even if you are accessing the offer from a different application or user account. For further detail on acceptable use of our offers please see the SponsorPay Fair Play Rules, which you agreed to when you first used our system.

If you feel that your access has been blocked in error, please contact us .

tU macie tlumaczenie

Dostęp do zablokowanych

Ze względu na nietypowe zachowanie lub oszustwa, mamy zablokowany dostęp do naszej oferty. W szczególności może się zdarzyć, jeżeli:

* Jesteś zakończone, ale też wprowadzone nieprawidłowe dane

* Jesteś zakończeniu tej samej oferty z różnych kont użytkowników

* Jesteś zakończeniu tej samej oferty w różne gry

* Więcej niż jedna osoba korzysta z komputera w celu ukończenia tej samej oferty

* Roboty, skrypty i inne podobne narzędzia były używane do automatycznego pełnej oferty

SponsorPay starań, aby zapewnić wysoką jakość oferty i prowadzi do Ciebie i naszych partnerów reklamowych. Oznacza to, że należy upewnić się tylko raz kompletne każdej oferty, nawet jeśli nie korzysta z oferty z innego programu lub konta użytkownika. Dalsze szczegółowe informacje na temat dopuszczalnego korzystania z naszej oferty można znaleźć w regulaminie SponsorPay Fair Play, którą zgodził się po raz pierwszy użyty w naszym systemie.

Jeśli uważasz, że Twój dostęp został zablokowany przez pomyłkę, prosimy o kontakt.

Po tłumaczeniu wraz nic nie rozumie

SIEMA ZIOMALE JA WAM ZARAZ DOWALE POCIAGNĘ Z M60 I DOBIJE Z BERRETTY NIEMA CZASU DLA CIENIASUW DLA MNIE LICZY SIE TYLKO WARROCK

Opublikowano

Kurde narobiłem pełno pkt na playspan i nigdy sie z takim czymś nie spotkałem sorry ale nie wiem może po prostu wykryli że oszukujesz

JEŚLI POMOGŁEM DAJ + TO NIC NIE BOLI I NIC NIE KOSZTUJE

Opublikowano

szkoda bo zostało mi niecałe 27 pkt do premy 3 dniowej kur.... jusz miałem uzbierane dinarów na m60 i g36c i miny jak by ktoś coś jeszcze wiedział niech powie może da sie to odkręcić.I oczywiscie + dla ciebie ze chciałeś pomóc w przeciwienstwie do niekturych. Jeśli ktoś może pożyczyc kod na preme 3 dniowo to prosze pisac na priva odam jak mi odblokuja to cholerstwo jak wchodze bez tego programu to wszystko działa ale niema reklam za free od 3 dni !!!!!!!!

SIEMA ZIOMALE JA WAM ZARAZ DOWALE POCIAGNĘ Z M60 I DOBIJE Z BERRETTY NIEMA CZASU DLA CIENIASUW DLA MNIE LICZY SIE TYLKO WARROCK

Opublikowano

fenio mi też się pokazuje to;D musisz poczekać, nie wiem, ip kilka razy zmieniać? mi raz działa, a raz pokazuje to co właśnie tobie:P

Opublikowano

Jusz dziala wystarczylo sciagniąc FREVPN czy jakos tak i dziala + dla kolegi wyzej

Opublikowano
Kurde narobiłem pełno pkt na playspan i nigdy sie z takim czymś nie spotkałem sorry ale nie wiem może po prostu wykryli że oszukujesz
LOL opcja szukaj nie boli kidku. Chyba że ciebie to już jesteś dziwak haha

Moderatorzy możecie mnie ukarać, ale prosze was ukarzcie the humera debila bo ukradł moją sygne...

bbc2hero.png

• Dodaj nową pozycję...