Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O tym jak riot was dyma

Sav

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

O tym jaka ta gra jest kurwa beznadziejna. O tym jakiego w niej braku balansu(nie widziałem bardziej nie zbalansowanej gry). O tym, że klient jest gównem. Klient to najgorsza rzecz w tym syfie, leży i kwiczy od początku tego śmieciowiska zwanego riot games, ups przepraszam szata graficzna zmienie wolololo. Gra jest takie 3/10 za bugi, błędy i brak balansu. Nie polecam w chuy.

Ps. Klient twierdzi, że nie mam directx, połączenia z netem i tak dalej chociaż dziś zagrałem jedną gre. Ścierwo nie firma.

giphy.gif

Opublikowano

Tbh, nigdy nie mialem zadnych problemow z clientem. Co do balansu zgodze sie, ze nie jest najlepszy ale nie da sie stworzyc idealnego balansu dla 140 postaci. Zawsze bedzie slabsza i lepsza postac w tej gierce. Dostajemy updaty co 2 tygodnie, nowe postacie czy nowe itemy. Mysle, ze nie jest najgorzej ;)

Opublikowano

Ciężko zrobić Balans w grze w której jest 140 postaci chociaż moim zdaniem i tak jest całkiem dobrze. Bugi, błędy? Nie spotkałem się jak dotąd z jakimiś poważnymi.

Opublikowano

Bugi? Dawno żadnych nie widziałem, co do balansu to przesada, bo gra jest w miare balansed. Klient? No może trochę kupa, ale jest za to chyba jeden z lepszych ac. Jaki kolwiek publiczny cheat, a nawet prywatne są banowane co średnio 5 dni, także nie narzekaj, aż tak, bo gra jest naprawdę przyjemna(co prawda idzie się ztiltować w ch, ale jest fajna jeśli gra się ze znajomymi 4 fun).

otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1
Opublikowano

Ktoś się tutaj stiltował nieźle Kappa Co do balansu to aktualnie jest jedna z najlepszych met w całym istnieniu LOL'a. Gierka nie kończy się po dwóch/trzech błędach w early gamie, nie ma nudnego farmienia na bocie tylko full clown fiesta przez co znowu zacząłem się dobrze bawić przy tej gierce niż z zrzędną miną grać z braku laku, pozdro mordo!

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

z problemami to fakt przynajmniej co klika meczy musze spamic reconnectem zeby wejsc do gry co do balnasu to bez przesady, nie jest taki zly jak na ponad 100 postaci, bugow zadnych nie zauwazylem.

Opublikowano

Trzeba do  tego dodać bardzo dobrych graczy którzy niszczą tą grę. :)

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

Opublikowano
Dnia 14.06.2018 o 22:24, vvujsik napisał:

Ciężko zrobić Balans w grze w której jest 140 postaci chociaż moim zdaniem i tak jest całkiem dobrze. Bugi, błędy? Nie spotkałem się jak dotąd z jakimiś poważnymi.

Powtarzasz post który napisał ktoś przed Tobą - w jakim celu? Co do tematu to polecam odpocząć od tej gry albo w ogóle skończyć jeśli ma się z tym takie problemy. W każdej grze są jakieś niedociągnięcia, błędy kosmetyczne, błędy z działaniem gry ale Riot zmienił tą grę przez tyle lat tak, że ciężko powiedzieć że to ten sam LoL co 4 lata temu. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Gra z 2009 roku w której do dziś klient nie działa jak trzeba. Nie polecam.

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

Opublikowano
41 minut temu, Sneakysu napisał:

Jak latasz na jakimś Radeonie to się nie dziw Kappa

Co to ma do tego? :D

Opublikowano

Jeśli chodzi o klienta to nie mam się do czego przyczepić - u mnie od zawsze działał okej.

W sprawie balansu PO CZĘŚCI się zgodzę. Dlaczego po części?

Wszystko kwestia ludzi, z którymi grasz.

Ktoś gra jak gówno, a inny bije resztę na głowę. <- to jest prawdziwy problem tej gry

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano
Dnia 15.06.2018 o 00:13, Sneakysu napisał:

Ktoś się tutaj stiltował nieźle Kappa Co do balansu to aktualnie jest jedna z najlepszych met w całym istnieniu LOL'a. Gierka nie kończy się po dwóch/trzech błędach w early gamie, nie ma nudnego farmienia na bocie tylko full clown fiesta przez co znowu zacząłem się dobrze bawić przy tej gierce niż z zrzędną miną grać z braku laku, pozdro mordo!

Tutaj się zgodzę, od dawna czekałem na taką zmianę mety. Skończyło się granie cały czas maokaiem i bicie się na midzie przez 5 minut z enemy tankiem, teraz wpadasz i zabijasz kto robi lepsze combo i lepiej dodguje wychodzi wygrany.

Bugi są w każdej grze, ale rzadko kiedy się zdarzają i nie są poważne - zwykle restart gry wystarczy(chyba że wooden pc i nie możesz, ja ładuję się 3s po zrobieniu reconnecta)

Klient jak klient, nie ma czego wymagać to tylko dodatek do samej gry.

Opublikowano
Dnia 16.06.2018 o 00:06, MrAdrian976 napisał:

Co to ma do tego? :D

Ma to do tego ze masz PUR PC najwidoczniej dlatego slabo ci dziala client.

Co do tematu to najwidoczniej autor musial spasc z upragnionego brazu 1 xD. Bugow w lolu nigdy jakos nie widzialem nigdy mi neta nie wywalało czy jakis random dc balans jaki jest taki jest mozna grac normalnie.

Opublikowano
33 minuty temu, karol123742 napisał:

Ma to do tego ze masz PUR PC najwidoczniej dlatego slabo ci dziala client.

Co do tematu to najwidoczniej autor musial spasc z upragnionego brazu 1 xD. Bugow w lolu nigdy jakos nie widzialem nigdy mi neta nie wywalało czy jakis random dc balans jaki jest taki jest mozna grac normalnie.

Widzę ze nie każdy na tym forum posiada coś takiego jak mózg. Pozdrawiam inteligenta karol123742

Opublikowano
57 minut temu, MrAdrian976 napisał:

Widzę ze nie każdy na tym forum posiada coś takiego jak mózg. Pozdrawiam inteligenta karol123742

Co ma do tego twój mierny opis jako sygnaturka ? napisać każdy moze xD zaraz tez sobie zrobie i napisze i30 600 rdzeniową xD idz tam dalej plakac ze client nie dziala

Opublikowano
1 godzinę temu, karol123742 napisał:

Co ma do tego twój mierny opis jako sygnaturka ? napisać każdy moze xD zaraz tez sobie zrobie i napisze i30 600 rdzeniową xD idz tam dalej plakac ze client nie dziala

Dzieciaku ale w czym ci to przeszkadza wytłumacz mi to? Chciałem napisać jaki mam setup to napisałem i chuj ci do tego pajacu...

Opublikowano
13 minut temu, MrAdrian976 napisał:

Dzieciaku ale w czym ci to przeszkadza wytłumacz mi to? Chciałem napisać jaki mam setup to napisałem i chuj ci do tego pajacu...

Widze  ze inteligencja to ty nie błyszczysz :P jesli tak bardzo uraziłem twoj setup napisz temat w pogaduszkach chetnie tam z toba popisze 

Opublikowano
1 minutę temu, karol123742 napisał:

Widze  ze inteligencja to ty nie błyszczysz :P jesli tak bardzo uraziłem twoj setup napisz temat w pogaduszkach chetnie tam z toba popisze 

Dam ci dobra radę odejdź od komputera dotleń mózg może pomoże.

Opublikowano

Nigdy nie miałem problemów z klientem. 

Co do balansu. No nie ma, i nie będzie. Trzeba się niestety dostosowywać do mety.  Ja sobie pykam łatwymi championami które robią gre. 

Kayle

Karthus

Dr Mundo

Veigar

Zed

Poza zedem wymienione postacie są trywialnie proste, a impact na gre duży.  Niestety  jedna osoba często nie wygra gry i potrzeba chociażby jeszcze jednej osoby w grze z mózgiem. 

Jeśli miałbym się do czegoś przyczepić w grze to jest to system banów. Możesz dostać chat restricty i perm bany za to że napiszesz że ktoś feeduje, ale inny gość będzie trollował 50 gier pod rząd robiąc 0/20, śmiejąc ci się w twarz i jemu nic się nie dzieje. 

• Aive zmienił(a) tytuł na O tym jak riot was dyma

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...