Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silnik Plemion

DarHor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dawno mnie tu nie było ale postanowiłem że może w wolnym czasie coś podłubię. Pytanie głównie do osób które stawiały serwery i edytowały pliki. Jakie są według was najlepsze pliki plemion których wgl opłacałoby się poprawiać i coś na nich stawiać? I czy wgl takie są, czy lepiej będzie napisać wszystko od nowa? Jeśli można to prosiłbym od razu linki do plików na które warto zwrócić uwagę. Może coś z tego wyjdzie :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

żadne niestety ;) wszystkie są tak samo wadliwe a różnią się jedynie szatą graficzną. Twórczość wśród modderów plemion była zbyt mało dojrzała do tworzenia tak ambitnych problemów i zamiast naprawiać błedy zajmowaliśmy się pierdółkami typu szata graficzna czy jakieś bezsensowne mini skrypty obciążające i tak już niestabilny silnik gry. Mówię to z własnych doświadczeń jako host. Niegdyś miałem "najlepszy" Polski serwer plemion z bazą graczy osiągającą 300 zarejestrowanych kont. "Najlepszy" tylko dla tego że konkurencja spała. Więc niestety musisz pisać od 0 jeśli nie chcesz tworzyć gówno wartych plików 

Wardia.tk - Nowy Prywatny Serwer Plemion Zapraszam.

Opublikowano
11 godzin temu, kamilek757 napisał:

żadne niestety ;) wszystkie są tak samo wadliwe a różnią się jedynie szatą graficzną. Twórczość wśród modderów plemion była zbyt mało dojrzała do tworzenia tak ambitnych problemów i zamiast naprawiać błedy zajmowaliśmy się pierdółkami typu szata graficzna czy jakieś bezsensowne mini skrypty obciążające i tak już niestabilny silnik gry. Mówię to z własnych doświadczeń jako host. Niegdyś miałem "najlepszy" Polski serwer plemion z bazą graczy osiągającą 300 zarejestrowanych kont. "Najlepszy" tylko dla tego że konkurencja spała. Więc niestety musisz pisać od 0 jeśli nie chcesz tworzyć gówno wartych plików 

W końcu ktoś się odezwał :D Dzięki. Ale zrobiłem mały przegląd i sam stwierdziłem, że dostępne silniki nie są za wiele warte :) 

• Aive zmienił(a) tytuł na Silnik Plemion

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...