Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rangi kanałowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam następujący problem przykładowo nadając chanel adminowi permisję "i_client_kick_from_channel_power" może on kickować osoby z innych kanałów.  Z góry dziękuję za pomoc.

1128280.png

Opublikowano

Witam,

Tak, podana permisja, którą podałeś:

i_client_kick_from_channel_power

Jest od kickowania użytkowników z kanału.

W czym dokładnie masz problem? Opisz, sprecyzuj lepiej.

Opublikowano

Chodzi o to że, chcę zrobić aby chanel admin mógł kickować osoby z danego kanału po dodaniu permisji i_client_kick_from_channel_power i ustawnieniu jej na 50 chanel admin może kickować osoby z kanałów na których aktualnie się nie znajduję.

1128280.png

Opublikowano
21 minut temu, everus napisał:

Chodzi o to że, chcę zrobić aby chanel admin mógł kickować osoby z danego kanału po dodaniu permisji i_client_kick_from_channel_power i ustawnieniu jej na 50 chanel admin może kickować osoby z kanałów na których aktualnie się nie znajduję.

Sprawdź, czy ten osobnik nie posiada na innych kanałach channel admina. Sprawdź również grupy serwerowe, które posiada czy nie ma takich uprawnień. 

Opublikowano
1 minutę temu, `.Łukasz. napisał:

Sprawdź, czy ten osobnik nie posiada na innych kanałach channel admina. Sprawdź również grupy serwerowe, które posiada czy nie ma takich uprawnień. 

Na pewno nie ma channel admina na innym kanale, oraz na pewno nie ma takich uprawnień w grupach serwerowych 

1128280.png

Opublikowano
2 minuty temu, everus napisał:

Na pewno nie ma channel admina na innym kanale, oraz na pewno nie ma takich uprawnień w grupach serwerowych 

Podaj mi adres ts3 na priv, wejdę i zobaczę. 

2 minuty temu, everus napisał:

Podaj mi adres ts3 na priv, wejdę i zobaczę. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...