Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagła zmiana rozdzielczości

Miksero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otoz gram od poczatku w csgo na tej samej rodzielczosci 4:3 1280:960 rozciagniete i poprostu z dnia na dzien zmienilo mi na paski i za nic w swiecie nie mozna tego zmienic, w ustawieniach nvidi juz ogladalem i nic nie daje. Ogolnie malo juz gram bo gra schodzi na psy ale czasami przyjemnie popykac jednak po zmianie rozdzielczosci na paski chyba kompletnie zrezygnuje z gry poniewaz mam juz dosyc wysoki poziom skila i nie mam zamiaru dostosowywac sie do paskow. jesli ktos wie jak rozwiazac problem podziekuje :D

Opublikowano

Hmm może spróbuj dodać do opcji startowych żeby zmieniało ci rozdziałke przy każdym odpalaniu gry? :P

-w <szerokość> – wymusza użycie rozdzielczości ustalonej argumentem <szerokość>.

-h <wysokość> – wymusza użycie rozdzielczości ustalonej argumentem <wysokość>. Ta opcja nie musi być użyta w połączeniu z -w. Wartość szerokości automatycznie wyznacza wartość wysokości.

a jeśli nie pomoże to nie wiem ;/ spróbuj reinstall csa albo sprawdzanie plików.

Opublikowano

mozliwe z monitorem cos jest bo jak mi sie aktualizacje odpalily to byly wlasnie z paskami po bokach tak jak w cs. ale nie wiem jak to naprawic a co do formata to mam tak salebgo neta ze szkoda znow wszystko instalowac na nowo. w biosie tez sa paski po bokach a nie bylo nigdy

• Aive zmienił(a) tytuł na Nagła zmiana rozdzielczości
  • xxerorxx zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...