Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze zwierzakiem Almadia.pl

Rossoneri94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Postaram się opisać swój problem w miarę klarownie. 

Jak w temacie, gram na serwerze Almadia.pl gdzie jest możliwość kupienia z Item Shopu specjalnego zwierzaka do expa. Daje on 40% bonus przeciw trzem rodzajom kreatur występujących na serwerze. Owego zwierzaka nie można expić, ulepszać etc. Tu dochodzimy do sedna problemu. Mianowicie po przywołaniu pet nie dodaje mi bonusów a w statystykach gdy zdejmę eq pokazuje -40% ale faktycznie nie zmniejsza dmg.

Czy mogę jakoś to naprawić?

Probowałem sprzedawać z konta na konto, wyrzucić i podnieść, chowałem do magazynu oraz korzystałem z opcji na stronie serwera aby odbugować postać alecbez rezultatu.

Dodam również że na specjalnych mapach tzw. Dungeonach, których na serwerze jest 9 pet działa bez zarzutu.

Opublikowano

Sprawdź, czy masz to samo DMG bez peta i z petem, bo w statystykach może pokazywać źle, a napisałeś tylko, że nie zmniejsza - może zwiększa poprawnie, tylko wyświetla źle.

Jeśli jednak zwierzak nic nie daje, to lepiej napisz temat na serwerowym forum i tam spytaj, czy aby na pewno działa poprawnie, bo na to pytanie najlepiej odpowie Ci administrator.

Opublikowano

Dmg sprawdzałem. I własnie w tym problem ze po schowaniu peta do dozo biłem tyle samo co z przywołanym. A jeśli chodzi o serwerowe forum to temat napisałem już 2 tygodnie temu i wyszło że jestem głupi i nie ogarniam.

Opublikowano

Może po prostu ten pet ma działać tylko na dungeonach. Jeśli nie, to sam z tym nic nie zrobisz, albo skontaktuj się z administratorem osobiście (poprzez PW), albo spróbuj zapytać pod prezentacją tutaj, bo innej opcji nie widzę.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zapewne tym petem jest azrael który niestety jest zbugowanym petem i nie działa poprawnie jak powinien. Alduin jest petem do expa który działa bez żadnych problemów oraz krokodyl pozdrawiam :)

''Drodzy gracze no litości. Trzeba wielkiej naiwności. Aby ściagnąc keyloggera. I zaczynac znów od zera. Na nic płacze, na nic żale. Tylko expic trza wytrwale. Bo ci GM konta nie da. Więc ogólnie bieda... bieda.''

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...