Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki dysk do rejestratora kamer?

GabekXCS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prawdopodobnie mam uszkodzony dysk Seagate ST1000DM003 1TB zamontowany w rejestratorze kamer (rejestrator nagle przestał widzieć kompletnie dysk). Pierwsze pytanie to czy obecny dysk, który posiadam nadaje się w ogóle do takiego przeznaczenia? Drugie pytanie- jaki dysk powinienem zakupić? Szukać czegoś innego czy po prostu kupić taki sam model? Jeżeli szukać innych to jakie serie dysków nadadzą się do tego zadania? Co do pojemności dysku to chciałbym zostać przy 1TB, ale mogę też ewentualnie brać pod uwagę 500GB. W załączniku wrzucę zdjęcie dysku i naklejki z rejestratora, gdyby miałyby być do czegoś potrzebne.

IMG_20180429_225505.jpg

IMG_20180429_225522.jpg

Opublikowano

Przy pracy w rejestratorach to musi być dysk do pracy ciągłej. Kiedyś spotkałem się z oznaczeniem AV-GP. Na pewno sprawdzi się model ST1000VX005.

Opublikowano

Przejrzałem trochę co w internecie ludzie piszą i zamówiłem WD GREEN WD10EURX właśnie z serii AV-GP. Zobaczymy co z tego będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...