Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Programista na zlecenie - napiszę plugin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj! Szukasz programisty, który napisze dla ciebie plugin na zlecenie? Dobrze trafiłeś.  

Mój pseudonim brzmi ScoreBoard, pasjonuję się informatyką i programowaniem.
Programowaniem zajmuję się od 1,5 roku,
posiadam bardzo duże doświadczenie w pisaniu pluginów oraz programowaniu w języku Java.

1,5 roku może wydawać Ci się dość krótkim okresem czasu, aczkolwiek nie mam problemu z pisaniem pluginów pod Bukkit'a/Spigot'a oraz BungeeCord'a.

Oferuję ci:
- Napisanie/edytowanie pluginu
- Bardzo dobrą znajomość API
- Zabezpieczenie serwera przed wszelakimi atakami
- Stworzenie serwera "od zera" oraz jego konfigurację
- Atrakcyjne ceny, profesjonalne podejście

Pluginy które wychodzą z mojej ręki są w jak największym stopniu zoptymalizowane. Do swoich dzieł używam technologii Maven'a bądź Gradle'a. Wszystko piszę w potężnym środowisku jakim jest IntelliJ IDEA. Większość pluginów piszę w Kotlinie, aczkolwiek gdybyś miał przeciwwskazania do używania go nie będzie problemu pisania bez niego. Używanie kotlina ma wiele zalet, lecz nie będę robił tu wykładu tylko zapraszam Cię poniżej :) -- > 

To jest ukryta treść, proszę

Wracając.. Pisanie pluginów pod bazę danych nie sprawia mi najmniejszego problemu, dlatego też nie musisz się obawiać o optymalizację. Wykonać mogę każdy plugin - począwszy od sektorów, gildii i toolsów kończąc na najprostszych pluginach. Jesteś zaciekawiony moją ofertą? Zapraszam dalej.

Oczekuję od ciebie:
- płatnego wynagrodzenia (nie będę ślęczał nad komputerem za przysłowiowe "dziękuję")
- płatności za pomocą przelewu bankowego/przelewu PayPal/kryptowalut bądź PaySafeCard

No cóż, co mogę więcej powiedzieć xD Wiele osób skorzystało z moich usług i nie pożałowało. Zapraszam do kontaktu. (Najlepiej w wiadomości prywatnej) ;) 

Opublikowano
9 godzin temu, cedemi napisał:

Piszesz tylko pluginy do minecraft?

Czy zajmujesz się również takim czymś jak boty na TeamSpeak/Discord, itp?

Nie piszę nic pod discorda, jeśli chodzi o TS'a póki co potrafię napisać bota przenoszącego użytkowników, wysyłającego wiadomości itp. <- W tym nie jestem aż tak bardzo zaawansowany ale ciągle się uczę ;) 

Opublikowano
Przed chwilą, ScoreBoard napisał:

Nie piszę nic pod discorda, jeśli chodzi o TS'a póki co potrafię napisać bota przenoszącego użytkowników, wysyłającego wiadomości itp. <- W tym nie jestem aż tak bardzo zaawansowany ale ciągle się uczę ;) 

Szkoda, bo liczyłem że za opłatą napisałbyś boty muzyczne na ts :D

giphy (2).gif

Opublikowano
3 minuty temu, toWcaleNieOn_;/ napisał:

portfolio poprosze

Zrealizowałem bardzo dużo projektów. Nie wszystkie mam na dysku, lecz w najbliższym czasie postaram się uaktualnić temat o moje portfolio ;)

Opublikowano

(Nie odpowiadasz na discordzie, to nie będzie po dobroci)

Cytat

posiadam bardzo duże doświadczenie w pisaniu pluginów oraz programowaniu w języku Java.

Nie, nie posiadasz. Pytasz się o podstawowe rzeczy na Discordzie, a Twoje pluginy na githubie to jakiś żart.

Cytat

- płatnego wynagrodzenia (nie będę ślęczał nad komputerem za przysłowiowe "dziękuję")

Z twoim doświadczeniem i umiejętnościami to złamanego grosza bym nie dał na te usługi.

Przykro mi to mówić, ale cię lubiłem, myślałem że jesteś inny niż wszyscy i potrafisz być uczciwy. Ale jak widzę że ktoś kto dopiero kurwa jave na podstawowym poziomie opanował i już chce sprzedawać pluginy za nie wiadomo ile to mnie jebany szlak trafia i mam ochote komuś wyjebać. Sory że się tak uniosłem, ale po prostu jestem zdenerwowany.

Myślałem że jesteś lepszym człowiekiem od Hammera, no cóż - myliłem się. Powodzenia w "zarabianiu", a wszystkich potencjalnych klientów ostrzegam - NIE BIERZCIE OD NIEGO NIC, JEŻELI CHCECIE MIEĆ COŚ WIĘCEJ NIŻ PSEUDO-AMATORSKIE GÓWNO. DZIĘKUJE!

JEŻELI CHCECIE JAKIEŚ SENSOWNE I BARDZO TANIE (NAWET DARMOWE) USŁUGI TO POLECAM TEGO PANA

@lenistwo13

https://www.mpcforum.pl/topic/1642358-programista-dla-twojego-serwera/

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

jezeli chcecie wgrac plugin tego goscia na swoj serwer to lepiej harakiri popelnic

nie polecam, oszust, kretacz i nie wiadomo do czego jeszcze jest zdolny

k3HeXgc.png

Opublikowano
1 godzinę temu, ScoreBoard napisał:

Zrealizowałem bardzo dużo projektów. Nie wszystkie mam na dysku, lecz w najbliższym czasie postaram się uaktualnić temat o moje portfolio ;)

po ssie ktory dal wyzej SocketByte nie wiem czego mozna sie jeszcze spodziewac, piszesz pluginy od roku, a zadnego projektu publicznego? Ja pisze od kilku miesięcy i mam kilka projektów, a moze kolega po prostu boi sie pokazac kod i nie potrafi obslugiwac githuba (lub czegos innego)?

Cytat

Do swoich dzieł używam technologii Maven'a bądź Gradle'a.

? xD

Przeciez tutaj IDE zrobi wszystko za ciebie. "technologii" xD

Cytat

Wracając.. Pisanie pluginów pod bazę danych nie sprawia mi najmniejszego problemu, dlatego też nie musisz się obawiać o optymalizację. 

W takim razie, skoro potrafisz obslugiwac bardzo dobrze bazy danych oraz potrafisz to optymalizowac to czekam na jakis projekt typu "kity" lub schowek (na wszystko co sie chce, konfiguracja w yaml, np. mozna limitowac refile, piasek, zbroje itd.) Oraz oczywiscie wsparcie kilku baz, a nie tylko pod mysql. Chętnie cos takiego zobacze i ocenie :D W przeciwnym razie - również nie polecam skoro kolega nie potrafi nawet dodać do siebie dwóch int'ów lub nie ma chociaz jednego publicznego projektu

26 minut temu, happi napisał:

jezeli chcecie wgrac plugin tego goscia na swoj serwer to lepiej harakiri popelnic

czesc happi

Opublikowano
7 godzin temu, AdamGrzegorz napisał:

(Nie odpowiadasz na discordzie, to nie będzie po dobroci)

Nie, nie posiadasz. Pytasz się o podstawowe rzeczy na Discordzie, a Twoje pluginy na githubie to jakiś żart.

PS:

To jest ukryta treść, proszę

Z twoim doświadczeniem i umiejętnościami to złamanego grosza bym nie dał na te usługi.

Przykro mi to mówić, ale cię lubiłem, myślałem że jesteś inny niż wszyscy i potrafisz być uczciwy. Ale jak widzę że ktoś kto dopiero kurwa jave na podstawowym poziomie opanował i już chce sprzedawać pluginy za nie wiadomo ile to mnie jebany szlak trafia i mam ochote komuś wyjebać. Sory że się tak uniosłem, ale po prostu jestem zdenerwowany.

Myślałem że jesteś lepszym człowiekiem od Hammera, no cóż - myliłem się. Powodzenia w "zarabianiu", a wszystkich potencjalnych klientów ostrzegam - NIE BIERZCIE OD NIEGO NIC, JEŻELI CHCECIE MIEĆ COŚ WIĘCEJ NIŻ PSEUDO-AMATORSKIE GÓWNO. DZIĘKUJE!

JEŻELI CHCECIE JAKIEŚ SENSOWNE I BARDZO TANIE (NAWET DARMOWE) USŁUGI TO POLECAM TEGO PANA

@lenistwo13

https://www.mpcforum.pl/topic/1642358-programista-dla-twojego-serwera/

Dlaczego wstawiasz screen z twojej konwersacji z yetrr'em? Nie znam go, ani nim nie jestem. Idź pisać swoje "niepseudoamatorskie-niegówno". Nie moim problemem jest to, że traktujesz mnie jako osobę na podstawowym poziomie, nie musisz siebie do mnie porównywać.

5 godzin temu, toWcaleNieOn_;/ napisał:

po ssie ktory dal wyzej SocketByte nie wiem czego mozna sie jeszcze spodziewac, piszesz pluginy od roku, a zadnego projektu publicznego? Ja pisze od kilku miesięcy i mam kilka projektów, a moze kolega po prostu boi sie pokazac kod i nie potrafi obslugiwac githuba (lub czegos innego)?

? xD

Przeciez tutaj IDE zrobi wszystko za ciebie. "technologii" xD

W takim razie, skoro potrafisz obslugiwac bardzo dobrze bazy danych oraz potrafisz to optymalizowac to czekam na jakis projekt typu "kity" lub schowek (na wszystko co sie chce, konfiguracja w yaml, np. mozna limitowac refile, piasek, zbroje itd.) Oraz oczywiscie wsparcie kilku baz, a nie tylko pod mysql. Chętnie cos takiego zobacze i ocenie :D W przeciwnym razie - również nie polecam skoro kolega nie potrafi nawet dodać do siebie dwóch int'ów lub nie ma chociaz jednego publicznego projektu

czesc happi

Nie każdy musi udostępniać swoje projekty. Jest wiele dobrych programistów, którzy "nie unoszą" się jak XYZ swoim kodem. Kodu nie boję się pokazywać, na prośbę klienta mogę nawet dać kod źródłowy ;) Nie mam problemu z używaniem GitHuba. 

Stworzenie takiego pluginu nie stanowi dla mnie problemu, ale po co mam marnować swój czas? Potężny programista z kilkoma projektami będzie mnie oceniał 

I proszę nie pierdol bzdur że nie potrafię dodać dwóch int'ów, skoro rozmowa nie toczyła się pomiędzy mną a Adamem.

5 godzin temu, Sp1di napisał:

@ScoreBoard nie przejmuj się hejterami. Les chiens aboient la caravane passe.

;)

6 godzin temu, happi napisał:

@Biter. Za to k**** powinien być warn. Dlaczego piszesz że jestem oszustem/krętaczem? Nigdy nikogo nie oszukałem, jeśli ktoś taki jest to czekam na odpowiedź.

Opublikowano
2 godziny temu, ScoreBoard napisał:

@Biter. Za to kurwa powinien być warn. Dlaczego piszesz że jestem oszustem/krętaczem? Nigdy nikogo nie oszukałem, jeśli ktoś taki jest to czekam na odpowiedź.

co ty p********

k3HeXgc.png

Opublikowano
35 minut temu, ScoreBoard napisał:

Dlaczego wstawiasz screen z twojej konwersacji z yetrr'em? Nie znam go, ani nim nie jestem. Idź pisać swoje "niepseudoamatorskie-niegówno". Nie moim problemem jest to, że traktujesz mnie jako osobę na podstawowym poziomie, nie musisz siebie do mnie porównywać.

Nie każdy musi udostępniać swoje projekty. Jest wiele dobrych programistów, którzy "nie unoszą" się jak XYZ swoim kodem. Kodu nie boję się pokazywać, na prośbę klienta mogę nawet dać kod źródłowy ;) Nie mam problemu z używaniem GitHuba. 

Stworzenie takiego pluginu nie stanowi dla mnie problemu, ale po co mam marnować swój czas? Potężny programista z kilkoma projektami będzie mnie oceniał 

I proszę nie pierdol bzdur że nie potrafię dodać dwóch int'ów, skoro rozmowa nie toczyła się pomiędzy mną a Adamem.

;)

@Biter. Za to kurwa powinien być warn. Dlaczego piszesz że jestem oszustem/krętaczem? Nigdy nikogo nie oszukałem, jeśli ktoś taki jest to czekam na odpowiedź.

No tak, bo nagle w tym samym czasie "ScoreBoard" oraz "Yetrr" zaczął używać Kotlina, no naprawdę, cóż za zbieg okoliczności.

Mam swoje powody by twierdzić że yetrr to Ty, i nie wmawiaj że nie, bo tylko się pogrążasz :/

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

edytować poprzedniego postu nie mogę, bo forum nie pozwala, więc napisze nowy

1) usunąłeś licencje z forka i wrzuciłeś to na swój profil na gicie (skreślam profesjonalizm i duże doświadczenie z twoich atutów)

2) uciekłeś, zmieniłeś nick na "RabbitTheDev"

3) oszukiwałeś ludzi, że to nie ty

4) znów usunąłeś licencje, jak dobrze pamiętam

5) przyznałeś się, że oszukiwałeś i że jesteś scoreboard

6) zmieniłeś nick i dalej oszukujesz ludzi

nie próbuj kłamać dalej

kończąc na najprostszych pluginach.

powinno być "zaczynając od najprostszych pluginów, kończąc na najprostszych", sektorów to ty w życiu nie napiszesz, chyba, że sforkujesz te od Adama, usuniesz licencje i powiesz, że twoje

k3HeXgc.png

Opublikowano

Witam, jak mamy trochę poniżyć tego całego ScoreBoarda/Rabbita i Yetrra to ja w tym pomogę (tak ma tyle nazw).

Znam go bardzo dobrze myślałem, że chłopak jest uczciwy i umie pisać pluginy ale jak czytam wasze posty to jednak nie umie.

Więc tak znam go bo chciał najpierw od mnie grafikę później montowałem filmy bo chciał stworzyć własny kanał na yt (nazwa yetrr) ale jednak nie wypalił bo myślał, że tysiąc widzów samo przyjdzie i kupi od niego pluginy, pewnego dnia zaczął mnie wyzywać bo nie zgodziłem się przy jednej rzeczy przy której nie chciało mi się i jak znowu coś chciał od mnie to już byliśmy kolegami.

Trochę mi szkoda go ale sam mnie obrażał, że ma tysiące takich jak ja "robaków", żeby robili mu wszystko za darmo i dał tylko mi toolsy, które nie są jeszcze jego i maja jeszcze błędy i nie są.

Także dzięki za info, że nie posiada doświadczenia w pisaniu pluginach i dodam, że ten chłopak niby jest zatrudniony w jakiej firmie programistycznej przy wieku 16 lat i przy takim doświadczeniu tak mi powiedział ale wiadomo, że to fake.

Może od tego czasu @ScoreBoard zaczniesz szanować ludzi i ich czas i poświecenie i nie będziesz już okłamać.

Pozdrawiam.

@AdamGrzegorz

@happi

Bez tytułu.png

DADADA.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...