Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Programista dla twojego serwera!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Jeżeli szukasz programisty, który będzie w stanie napisać Ci sektory lub paczkę anty-cheat od zera to źle trafiłeś, ale czekaj czekaj, daj mi sekundę! Moje doświadczenie sięga kilku miesięcy kodzenia w Javie i wiadomym jest, że Bóg wie kim nie jestem. Piszę ten post, bowiem chciałbym nabywać nowe doświadczenia, imać się nowym wyzwaniom nad którymi będę musiał myśleć - jak coś naprawić, napisać. Nie oferuję pełnego profesjonalizmu i doświadczenia bo go nie mam, ale lubię wyzwania, mam chęć popełniania błędów, osiągania małych sukcesów, które rozpoczną szale małych zwycięstw i sukcesów. Jeżeli nie masz doświadczenia w prowadzeniu serwerów a chcesz spróbować tak samo jak ja - napisz. Nie borę za to ani jednego grosza - jak wspomniałem wcześniej - aktualnie chce nabywać doświadczenie, nie pieniądze.

Kontakt: GG:64337471

• Marosking zmienił(a) tytuł na Programista dla twojego serwera!
Opublikowano
1 godzinę temu, AdamGrzegorz napisał:

Wow. Dawno nie widziałem tak szczerej i odpowiedzialnej osoby, a siedzę w tej branży już masę czasu. Po samej prezentacji jestem w stanie polecić.

Bardzo mi miło :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...