Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witajcie....

lolek_fasolek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie smiesza te dzieci Neo ... Nie dosc ,ze bluznia to jeszcze robia konta zeby napisac jakies gowno ... Teraz powinna byc akcja kto broni gorna albo ma w sygnie ODPIERDOLCIE sie od Gorna 22 to ban ;D Gorn ma 12 lat ,a robi z siebie wielkiego czlowieka

Opublikowano

i co ? i teraz wszyscy beda o tym pisac ? to jest dziecinne.. juz kiedys ktos powiedzial ze wystarczy byle taki spam a juz wszyscy sie zleca... ile ten topic bedzie mial stron neidlugo ? 2 ? 3 ? moze wiecej ?

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano
9. Na forum nie ma zakazu przeklinania, jednak jego nadużywanie będzie skutkowało uwagą oraz warnem. O nadużywaniu decyduje moderator

10. Posty pisane niegramatycznie, nielogiczne, WIELKIMI LITERAMI, będą umieszczane w dziale Kosz, a ich autor dostanie warna 1 poziomu.

Mam nadzieję że jakiś moderator zareaguje ;]

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Opublikowano

W niedziele przejże liste użytkowników i popatrze po kontach,kto ma głupie nicki jak XXXtoh*j,0postów itd to zrobie temat z tym i będzie czyściej co o tym myślicie?Ahh już mnie zęby swędzą aby odgryźć gornowi kabla od neta...nasze forum powinno być jak media mark,powini tego zabronić dzieciom Ne0

• Dodaj nową pozycję...