Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

AQQ

Komunikator AQQ 2.0 zapewnia zupełnie nową jakość komunikacji zarówno pod względem funkcjonalności jak i estetyki. Podstawową drogą komunikacji jest sieć Jabber, aczkolwiek obsługa protokołu Gadu-Gadu, Tlen oraz AQQ 1.x jest lepsza niż kiedykolwiek. AQQ 2.0 oferuje dostęp do bramek SMS największych operatorów, gadżety za systematyczne używanie, wiele przydatnych i unikalnych funkcji oraz wysoki poziom bezpieczeństwa oraz niezawodności.

Możliwości komunikacyjne

img_module_bullet.pngKomunikacja z sieciami

img_sieci_w_aqq.png

img_module_bullet.pngObsługa bramek SMS

img_operatorzy_gsm.png

Gadu-Gadu-Thumb.pngaqq-dla-niego-thumb.pngaqq-standard-thumb.png

Me gusta.

Opublikowano

Korzystam z aqq od nie całego roku, i ani razu się nie zawiodłem (no, może raz, jak straciłem swój staż bo zapomniałem hasła ^^). GG nie dorasta mu do pięt. Szkoda, że tak trudno przekonać do niego ludzi. Trzymają się w przekonaniu, że ich znajomi mają gg a nie aqq i po zmienieniu komunikatora nie będą mogli z nimi rozmawiać. Poza tym nigdy nie słyszeli o aqq i myślą że to jedno wielkie gówno. AQQ ma jeszcze kilka zalet, chociażby RTT (rozmowa w czasie rzeczywistym), przejrzystość, może i mniej skórek i wtyczek, ale za to o wiele lepsze jakościowo od wtyczek GG. Jest wieloprotokołowy, łatwo dostępny banner killer (wystarczy poszukać w google). Ogólnie polecam to każdemu znajomemu, ale oni się upierają przy swoim GG.

Opublikowano

Miałem to rok temu, ale mi się spieprzył i chwile byłem na gg. Teraz nie korzystam wogóle z gg/aqq/miranda/windows messenger/icq/tlen/jabber/...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Najlepszy komunikator :)

Z AQQ zacząłem korzystać od kiedy istnieje nowe GG (z małymi przerwami). Zabiera mało ramu i jest opcja ukrywania dymków podczas używania programów w trybie pełno ekranowym, co jest bardzo użyteczną opcją, ponieważ nowe GG przy wyświetleniu dymku, może zlagować grę :)

I obsługa nowych numerów GG zrobiona bez problemu. Ogólnie programik cud-miód :)

Mam wyłączone wyświetlanie sygnatur :3