Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.7-1.13][Inne] Crafters

Patbox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

góra.png

Serwer Crafters.ga to mała, hobbystyczna sieć serwerów.

Posiadamy małą liczbę administracji, przez co możesz czuć się wolny!

Dodatkowo serwer był zawsze robiony dla przyjemności.survival.png

Ach survival, jeden z najbardziej podstawowych, a za razem najbardziej

angażujących trybów. U nas występuj w wersji urozmaiconej...

Oto lista dodatków, jakie znajdziesz:

Slimefun oraz dodatki do niego

Możliwość oswajania mobów

Ekonomia

Dobrowolne PvP

Nielimitowana ilość cuboidów

Chciałeś może kiedyś po prostu pobudować?creative.png

Jeśli tak, to ten tryb jest idealny dla ciebie! Buduj co chcesz, ile chcesz.

Na początku może i jesteś ograniczony do jednej działki, ale właściciel z pewnością da ci dostęp do kolejnej.

Co tam znajdziesz:

WordEdit

VoxelSniper

Działki 80x80

Możliwość tworzenia główek

Dostęp do bloków nie dostępnych normalnie na Creative

info.png

Adres: Crafters.ga

Obsługiwane wersje: 1.7-1.13.2

Zalecana wersja: 1.12.2

Strona: https://crafters.ga

Forum: https://forum.mcblog.cf/forum-11.html

banner.png

• Biter. zmienił(a) tytuł na [1.6-1.12.2][Survival] Crafters
Opublikowano
18 godzin temu, Quezoo napisał:

Nie polecam. Dostałem nieuzasadnionego bana za nic, zaraz po błędzie i rozłączniu serwera.

Witam. Mówisz, że dostałeś nieuzasadnionego bana. Z tego co się orientuje to wykrywało u ciebie fastbreak, ale nie jednokrotnie, tylko pod rząd (z czego nie dostałeś perma). Mogłeś się ze mną skontatować, mógłbym cofnąć bana. Jeśli chcesz, mogę go bezproblemowo cofnąć. Na przyszłość polecam powiedzieć o wszelkich problemach (lagach, słabym internecie). 

banner.png

Opublikowano

Możesz opisać trochę ten serwer? Chociaż w kilku słowach? Jestem ciekaw co chcesz powiedzieć przez słowo "ekonomia" oraz "zwierzaki". Zgaduje, że ekonomia to po prostu własne sklepiki ze skrzynią i tabliczką i prywatnymi warpami a zwierzaki są dla premium. No chyba że chodzi tu o blokadę kradnięcia np. konia.

Kliknij tutaj aby otworzyć mój GitHub.

Prawie cały czas jestem na Discord𝗣𝗮𝗳𝗳𝗰𝗶𝗼#6330

Opublikowano
4 godziny temu, AxonCraft napisał:

Możesz opisać trochę ten serwer? Chociaż w kilku słowach? Jestem ciekaw co chcesz powiedzieć przez słowo "ekonomia" oraz "zwierzaki". Zgaduje, że ekonomia to po prostu własne sklepiki ze skrzynią i tabliczką i prywatnymi warpami a zwierzaki są dla premium. No chyba że chodzi tu o blokadę kradnięcia np. konia.

Ekonomia to na razie 1 admin shop. W przyszłości pojawią się kolejne (nie tylko adminowskie). Zwierzaki (a właściwie pety) są dla każdego, mają swoje umiejętności itp (np: możliwość jazdy na nich, ekwipunek, atakowanie innych mobów). Ochrona kont premium nie odnosi się do vipów itp na serwerze, tylko dla posiadaczy Minecraft premium - nie wpisują hasła oraz nikt nie użyje ich nicku.

banner.png

Opublikowano

W końcu znalazłem czas, aby coś dodać na serwer. Oto co lista zmian:

• Dodano noktowizor
  • Dodano Buty parkourowca 
  • Naprawiono błędy z Zbiraczem spawnerów
  • Nowy sklep na serwerze
  • VIPy otrzymały nowe dodatki (kolory na tabliczkach oraz na chat)
  • Optymalizacja serwera
  • Dodano nagrody za przejście parkoura

banner.png

Opublikowano

Konkurs Budowlany

Konkurs na najładniejszy dom właśnie się zakończył.

Wyniki:

1. Zgredek124

2. RaiWerser, CiortWenecki

3. Xayonek, Yennefer00, Kubix100, Kabooxx

Relacja z oceniania: https://youtu.be/zFkYveE87QA

banner.png

• 2 tygodnie później...
  • Marosking zmienił(a) tytuł na [1.8 - 1.13][Survival] Crafters
Opublikowano
Dnia 23.06.2018 o 18:05, Patbox napisał:

Witam. Mówisz, że dostałeś nieuzasadnionego bana. Z tego co się orientuje to wykrywało u ciebie fastbreak, ale nie jednokrotnie, tylko pod rząd (z czego nie dostałeś perma). Mogłeś się ze mną skontatować, mógłbym cofnąć bana. Jeśli chcesz, mogę go bezproblemowo cofnąć. Na przyszłość polecam powiedzieć o wszelkich problemach (lagach, słabym internecie). 

to jest twoja wina, ze antycheat zle wylapuje. gracz nie musi ciebie informowac. powinienes miec plg , ktory sprawdza ping gracza

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano
Dnia 21.08.2018 o 09:41, Mine1998a napisał:

to jest twoja wina, ze antycheat zle wylapuje. gracz nie musi ciebie informowac. powinienes miec plg , ktory sprawdza ping gracza

No cóż... Chyba się w taki wyposażę.  

banner.png

• 3 tygodnie później...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na [1.8-1.13][Survival] Crafters
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Reklama dosyć zacna, ale trochę mało treściwa. Bardzo podoba mi się to, że jest mój ulubiony tryb - Creative. Wersja też idealna do gry. Jest okej ;)

Podobają Ci się moje wypowiedzi lub Ci pomogłem? Wystaw mi punkt reputacji!

• 2 tygodnie później...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na [1.7-1.13][Inne] Crafters
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer Crafters.ga został zamknięty. Czas mijał, a liczba graczy była równa zeru, dlatego też postanowiłem zamknąć ten serwer. Jednak spokojnie, jeśli ktoś lubił Crafters'a, to za jakiś czas otwieram 2 kolejne serwery, jednak bardzie dopracowane (Boxcraft.ga oraz Creativemc.ga, niedługo pojawią się zapowiedzi). Przy okazji dziękuję wszystkim, którzy wytykali mi wszelakie błędy, jakie popełniłem. Dzięki tym osobą, mój nowy serwer będzie lepszy, a błędy poprzednika nie będą na nim ciążyć. Dziękuję też tym, którym serwer się spodobał i mam też nadzieję, że zawitają na moim nowym, lepszym serwerze. ~Patbox

banner.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...