Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft problem z roździelczoscią

Zejflu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem, chcę sobię w minecrafcie dać rozdzielczość załóżmy 1280x1024 ale nie moge ponieważ mam jedynie 4 dostępne (1680x1050,1600x1024,1600x900,Default). Wie ktoś jak to naprawić?, Bardzo prosze o pomoc z góry dziękuje. Dodam jeszcze że dziś raz udało mi się zrobiś jakoś (niewiem jak, próbowałem wielu rzeczy) ze były wszystkie rozdzielczosci dostępne, jednak po zrestartowaniu gry znowu mam dostepne tylko te 4. PROSZE O POMOC :C!

Opublikowano
Dnia 31.05.2018 o 15:41, Zejflu napisał:

Witam, mam problem, chcę sobię w minecrafcie dać rozdzielczość załóżmy 1280x1024 ale nie moge ponieważ mam jedynie 4 dostępne (1680x1050,1600x1024,1600x900,Default). Wie ktoś jak to naprawić?, Bardzo prosze o pomoc z góry dziękuje. Dodam jeszcze że dziś raz udało mi się zrobiś jakoś (niewiem jak, próbowałem wielu rzeczy) ze były wszystkie rozdzielczosci dostępne, jednak po zrestartowaniu gry znowu mam dostepne tylko te 4. PROSZE O POMOC :C!

Rozumiemy się, że rozdzielczość zmieniasz w opcjach launchera? Jaki używasz launcher?

Ps. Rozdzielczość piszemy 'rozdzielczość'. Bo nie ma 'roździelamy' tylko rozdzielamy ;)  

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W launcherze przechodzisz do opcji uruchamiania. Następnie zaznaczasz ustawienia zaawansowane (lewy górny róg). Przechodzisz do swojego profilu i masz tam takie coś jak rozdzielczość i powinieneś miedz dwa okienka na wpisanie szerokości i długości. I dajesz tam to swoje 1280x1024.

banner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...