Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exenor [Dedyk] [Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

• Aive zmienił(a) tytuł na Exenor [Dedyk] [Medium]
Opublikowano

wejde zobaczę ;) ale odstrasza ten is nie ogarnięty płatność tylko paypall ? :D  

@@@

no i 18 a tuu offf serwer strona off :D jakiś fuckin shitt :D 

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

xD nie dość że server nie jest żadnym zagrożeniem aktualnie dla innych to i tak ddosy lecą masakra xD

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Wypowiem się tu bo widze że jest tutaj napisane o mnie Bosman (Olaf Kępa), nie wiem mój drogi czy wiesz ale strone masz kupiona za 2zł w firmie lvlup gdzie wykorzystanie procesora jest 20% jeżeli wejdzie ci na strone forum 10-15 osób jest taka możliwość że wykorzystują całe zaosoby procesora dlatego strona ci nie działa wykonaj sobie TCPdumpa jeżeli tak bardzo wierzysz że ktoś się atakuje. Pozdrawiam

Powodzenia z serwerem :)

Opublikowano

GOŚCIU  NIE OKŁAMUJ LUDZI JA JESTEM ARKADIUSZ W. JAK COŚ A KAŻDY WIE ŻE TO TY DDOSUJESZ MÓJ SERWER NIKT NIE ZAGRA NA TWOIM ZA TAKIE ZACHOWANIE

Opublikowano

@*VideCuiFide* "gościu" ale pokaż, że jesteś dojrzały i nie wdawaj się w dyskusje jak dzieciak... Tym bardziej tam nie wejdę ze względu na taką administrację...

Opublikowano

Skoro jesteś administratorem to raczej powinieneś okazać dojrzałość?

Zniszczony psychicznie.

Z mobów dropią "śmieci", misje jak z PL'a, pelerynek i potów nieskończonych nie ma, czyli syf w eq gwarantowany, w panelu bocznym wszystko opisane "Button [liczba]", zmianki/dodania/marmury dropią. To takie rzeczy, które zauważyłem po 10 minut grania może. Podobno pliki ethandii. Usuwam w cholerę.

Opublikowano
2 godziny temu, MC30000 napisał:

xD nie dość że server nie jest żadnym zagrożeniem aktualnie dla innych to i tak ddosy lecą masakra xD

Hosting za 2 zlote, i leci na majorke :v

Opublikowano
16 minut temu, PafloBM napisał:

Hosting za 2 zlote, i leci na majorke :v

:D bywa i tak 

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Patrząc na bezsensowne dyskusje autora tematu i osoby w teamie, odechciewa się grania. 

A tym bardziej patrzenia na prezentacje. 

Jednym słowem można podsumować, całość = :369_sweet_potato:

837341413742376668518.png

Opublikowano

Czy na serwerze jest coś ciekawego, autorskiego, czy cokolwiek? Wiele się z prezentacji nie dowiedziałem... Ponadto strona pokazuje 0 osób online, trochę słabo nawet biorąc pod uwagę fakt, że na liczbie graczy najmniej mi zależy...

Opublikowano

Ta prezentacja jest jak reklamy na Polsacie...

Nikt tego nie ogląda, ale i tak są.

tumblr_pmhzlsbggB1xdqhroo2_540.gif

I found a reason to live the moment I met you, I got a life goal the moment I held your hand. 

The moment I looked into your eyes I knew, that I am yours and you are mine.

Opublikowano
4 godziny temu, thepeve napisał:

Moze jakis system szkat ? Bo z tego co widze w prezentacji to nic nie ma :D

bo "technik" nic nie umie to nic nie ma

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano
9 godzin temu, *VideCuiFide* napisał:

Zapraszam na serwer.

aktualnie przygotowuje event MUNDIAL

gra wgl tam ktoś?

dobra już sprawdziłem 2online xD to podziękuję

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...