Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje Sponsora - Poważny Projekt

TermalQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

eWuV5Da.png

sN7gWmg.png

Projekt ten. wiele osób już za pewne kojarzy. Swoje "dobre lat" owego projektu dawno minęły. Projekt obecnie jest zamknięty. Chciałbym go znów reaktywować, tylko potrzebuje osoby/osób, które byłby w stanie pomóc finansowo w projekcie. Projekt "DarkSpeak.eu" stawiałem od zera, wszystko robiłem samodzielnie. Licznik online dochodził w granicach 150 osób. Z przyczyn niezależnych ode mnie musiałem zamknąć projekt i zapomnieć o nim na pewien czas. Chciałbym go znów reaktywować. Wiedząc jakie błędy popełniłem w starym projekcie, dążę do tego, aby je wszystkie wyeliminować i stworzyć stabilny i rozpoznawalny serwer TeamSpeak3. 

Co wymagam od Sponsora/donatora? Przede wszystkim wpłat pieniężnych lub pomocy w postaci licencji. Co otrzymuje Sponsor/donator? W tym przypadku, przypuszczam 2 opcje:

• Sponsor/donator bierny: Osoba, która przekazuje pieniądze na dalszy rozwój serwera, i nie robi nic innego. Osobie takiej mogę zaoferować strefę, rangę Sponsor/donator, oraz większe permisje.
  • Sponsor/donator aktywny: Osoba, która przekazuje pieniądze na dalszy rozwój serwera, i chce pomagać w prowadzeniu serwera. Osobie takiej mogę zaoferować strefę, rangę Sponsor/donator, rangę administracyjną, inne różne przywileje.

Wszystko jest jak najbardziej do ustalenia, wystarczy tylko porozmawiać i zaproponować swoje oczekiwania.

Najbardziej jednak zależy mi na licencji. 

xjdwCu9.png

b0ChIWS.png Niewycofania się po miesiącu,

b0ChIWS.png Umiejętność pracy w grupie,

b0ChIWS.png Przyzwoity kontakt,

b0ChIWS.png Regularnych wpłat.

0ofPmJJ.png

b0ChIWS.png Chęć stworzenia porządnego projektu,

b0ChIWS.png Wiedz na temat serwerów TeamSpeak3,

b0ChIWS.png Otwartość na nowe pomysły,

b0ChIWS.png Umiejętność pracy w grupie,

b0ChIWS.png Profesjonalizm,

b0ChIWS.png Dobry kontakt,

b0ChIWS.png Zaangażowanie,

b0ChIWS.png Dojrzałość,

b0ChIWS.png XBOT'a premium + LiveHelp,

b0ChIWS.png ABOT'a premium,

b0ChIWS.png Stronę,

b0ChIWS.png Cały zestaw grafik,

b0ChIWS.png Domenę opłaconą do lutego 2019.

eFG3Vqu.png

bTpaQ3d.png @TermalQ

pNzxPOf.png [email protected]

Opublikowano

Pisz pw lub gg.

mam licencję 256 slotów oraz duży portfel :)

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano
14 godzin temu, VMWare napisał:

Pisz pw lub gg.

mam licencję 256 slotów oraz duży portfel :)

Cześć, 

Napisałem na GG

2 godziny temu, Gorzał napisał:

Pisz priv, albo gg :D

Cześć,

Nie można wysłać Ci PW, a napisałem na GG, ale musisz dodać do znajomych 

Opublikowano

Nie polecam, stawia na swoim... Zaoferowałem mu pewne udogodnienie, nawet nie musiał się dokładać ani 1zł wszystko za darmo, lecz Pan "TermalQ" woli tylko licencję... W takim razie, nie ma żadnej pewności co się stanie z naszą licencją po podaniu mu go na jego serwer. Tak, dla czytelników zaznacz to, że wczoraj dostałeś maszynę Voice VPS od twojego "gościa" opłaconego do lutego.

A i jeszcze jedno, uszanuj moją wypowiedź i nie komentuj tego tylko to uszanuj ;-)

Pozdrawiam,
Gorzał

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

14. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...