Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z dołączeniem do gry!

ZURllan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

Otóż mam pewien problem, który jest bardzo dziwny i przez którego nie mogę grać spokojnie w lola. Gdy po wybraniu postaci itp. zamiast ekranu ładowania jest czarny ekran i po kilku sekundach wyskakuje napisz "Nie udało się połączyć z serwerem" próbuje wyłączać klienta, resetować, ale nic to nie daje. Po jakiś 10-15 minutach udaje mi się jakoś dołączyć do gry. Ten bug jest dziwny, ponieważ raz on jest, a raz nie. Mam wyłączoną zaporę Windows, antywirusa nie posiadam. Szukałem na internecie bardzo długo i znalazłem kilka sposobów, jednak są one błędne. Nie wiem co mam zrobić. Dodam jeszcze, że posiadam Windows 10 jeżeli to by miało jakieś znaczenie. Podsyłam również zdjęcie. Proszę szybką pomoc. 

P.S. Rozmawiałem z moimi kolegami czy tak samo mają oni mówili, że nie i tylko ja mam taki dziwny problem

http://scr.hu/0e1hp/6pgc1

Opublikowano

Rozumiem, ale serio nie da się na to nic zrobić, żeby dało się normalnie połączyć? Bo i tak gdy się połączę ponownie to dostaje LaeverBustera. Dostałem też informacje, żeby napisał do supportu i oni podobno to będą zdejmować. Już do nich napisałem czekam na odpowiedz

Opublikowano

Oni z tym nic nie zrobią, tak samo jak mój problem z UPC - nie mogę otwierać ekwipunku(tego ze skrzynkami itp.), ani też rerollować postacii np. na aramach bo kończy się to próbą ponownego połącznia. Pisałem do nich 4 tickety i cisza :)

Problem leży z Twoim komputerem/łączem, poczytać bądź napisać gdzieś na TTI.

anigif_sub-buzz-27474-1516737829-1.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

U mnie nie można się wgl połączyć po chwili mogłem zacząć normalną nową grę ( po aramie ) i nie mogę się połączyć z kolejną grą, a poprzedniej gry nie ma w historii.

Mój stary nick: damian5602
Nick League Of Legends: Sonaes

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...