Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Technika oraz Administracji TS3

Adeo:¥

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam Technika na serwer TeamSpeak3 aby potrafił zrobić permisje/boty/i inne

Oraz Administracji Więcej informacj na pw lub GG: 62182435

Reff: Szukam juz tylko Administracji zapraszam gg lub pw 

Opublikowano

Jesteś dziecko smieszny, bawi się w hakera ^^ haker to osoba ktora zna wszystkie języki programowania, milonera a i owszem napisałem tam gdzie wrzuciłeś scr, stawia bootera tak mam bootera , proszę abyś wysłał 20zl potem 50? jaki w tym ma sens proszę podaj linijkę ktora żebrze 

Opublikowano

'Polszczyzę' - jak już tak napisałeś to popatrz na  siebie, bo jak na razie jak ja patrzę na ciebie to widzę wieśniaka 12letniego który płacze o wszystko ^^

Mam 21lat i nie pochodzę z cebulandi - nic dziwnego ze dla reszty świata polska to kraj cebuli, takie marginesy społeczne jak ty niszczą ten kraj

Opublikowano
Dnia 4.06.2018 o 21:11, iTzRay napisał:

'Polszczyzę' - jak już tak napisałeś to popatrz na  siebie, bo jak na razie jak ja patrzę na ciebie to widzę wieśniaka 12letniego który płacze o wszystko ^^

Mam 21lat i nie pochodzę z cebulandi - nic dziwnego ze dla reszty świata polska to kraj cebuli, takie marginesy społeczne jak ty niszczą ten kraj

mówisz że masz 21 lat a nie chcesz wejść na ts . po 2 sprawdz sam co piszesz bo ja cię nie obrażałem odrazu. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Byłabym wdzięczna, gdyby Panowie zakończyli tę jałową dyskusję - ani to konstruktywne opinie, ani wymiana zdań na poziomie - inaczej będę zmuszona nadać ostrzeżenia punktowe.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

15. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...