Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny problem z połączeniem

Szpaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, od patchu 8.10 miewam problem z dołączaniem do gry. Wszystko zaczyna się normalnie, wybór bohaterów itd. ale gdy wyłącza się launcher i włącza się ta "właściwa gra" przez dłuższą chwilę mam czarny ekran a chwile później wyskakuje następujący błąd: 

unknown.png?width=803&height=451

Zazwyczaj znowu wszystko działa kiedy 4 razy uruchomie ponownie launcher ale komu by się chciało a w między czasie jestem 4 levele w dupie

Próbowałem również reinstalować patcha 8.10 za pomocą Narzędzia Naprawczego Hextech ale to nie poskutkowało.

Do supportu rito nie mogę napisać bo przy logowaniu na stronę supporta pokazuje mi się żebym odczekał minutę i zalogował się ponownie (jak pewnie się domyślacie czekam już pół godziny), więc liczę na waszą pomoc.

dlaczego to czytasz?

Opublikowano
21 godzin temu, Szpaj napisał:

Właśnie dostałem leaver bustera na 5 gier przez ten błą

Przecież mimo tych problemów można dołączyć do gry, ciągle klikasz odnów połączenie, aż w końcu się udaję, jakoś w 2-3 minucie meczu xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...