Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Medium] Exenor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

START SERWERA ODBĘDZIE SIĘ  W DNIU 1.06.2018

Każda osoba nagrywająca// reklamująca serwer//

Otrzyma Pakiet Premium

LINK DO PREZKI (GDYBY TA SIĘ NIE ZAŁADOWAŁA)

https://preview.ibb.co/mXDbYJ/sad_1.png

STRONA GŁÓWNA 

https://exenormt2.eu/users/register

sad_1.png

0521_200157.jpg

Opublikowano

3. W zapowiedzi należy podać przewidywany czas startu serwera, nie dalszy niż 3 tygodnie od założenia tematu.

Czas na uzupełnienie do 10.

• Aive zmienił(a) tytuł na [Zapowiedź][Medium] Exenor
Opublikowano

Ty chyba sobie jaja robisz z ludzi pokazując coś takiego i nie wiem jakim trzeba być pierdolniętym żeby napisać że to tylko część prezentacji xDDDD Max miech wytrzyna jak inne ścieki startujące z tego działu.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

A to nie ty czasami robiłeś tą Nemerie czy coś?

No cóż, prezentacja biedna (mimo, że nie wszystko zostało w niej zawarte), nic ciekawego nie oferujecie, właściwie dajecie to samo co 90% innych serwerów metina.

Jak dla mnie prezentacja niezachęcająca i raczej nie zawitam na starcie. Strona mi się jedynie podoba.

Powodzenia, ale na długi staż bym nie liczyła. 

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano
2 godziny temu, Silver™ napisał:

Ty chyba sobie jaja robisz z ludzi pokazując coś takiego i nie wiem jakim trzeba być pierdolniętym żeby napisać że to tylko część prezentacji xDDDD Max miech wytrzyna jak inne ścieki startujące z tego działu.

Silverku ty też miałeś serwery. Same gowna gotowce.. zrób teraz coś zajebistego w takim razie może? :)

Opublikowano
3 godziny temu, Silver™ napisał:

Hmm skoro potrafisz krytykować każdy serwer to czemu nie masz swojego? Czyjeś błędy wytykasz odrazu, tak jak Avixon pisał sam nie jesteś lepszy,  twoje serwery jak pamiętam też niczym się nie wyróżniały? Sugerujesz że ja sobie robie jaja ale co  ty piszesz.. Tak dla wyjaśnienia jest to zapowiedź serwera - takie pisanie że padnie po miesiącu? I co tym chcesz prekazać że grałeś już i wiesz co jest ? Czy jesteś wróżbitą?

Opublikowano
34 minuty temu, .Avixon. napisał:

Silverku ty też miałeś serwery. Same gowna gotowce.. zrób teraz coś zajebistego w takim razie może? :)

co ty pierdolisz? ostatni serwer z którym miałem coś wspólnego i byłem na nim tylko gm'em był w 2012 roku.

14 minut temu, *VideCuiFide* napisał:

Hmm skoro potrafisz krytykować każdy serwer to czemu nie masz swojego? Czyjeś błędy wytykasz odrazu, tak jak Avixon pisał sam nie jesteś lepszy,  twoje serwery jak pamiętam też niczym się nie wyróżniały? Sugerujesz że ja sobie robie jaja ale co  ty piszesz.. Tak dla wyjaśnienia jest to zapowiedź serwera - takie pisanie że padnie po miesiącu? I co tym chcesz prekazać że grałeś już i wiesz co jest ? Czy jesteś wróżbitą?

bo chce pograć na czymś fajnym, a nie zrobionym na odpierdol i nigdy nie miałem własnego serwera 

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano
19 minut temu, Silver™ napisał:

co ty pierdolisz? ostatni serwer z którym miałem coś wspólnego i byłem na nim tylko gm'em był w 2012 roku.

bo chce pograć na czymś fajnym, a nie zrobionym na odpierdol i nigdy nie miałem własnego serwera 

Aha takie podejście masz do tego że nie grałem ale wiem, że jest zrobiony na odpierdol no jak nic wróżbita ;D

Pomocnik
Opublikowano

Mi się wydaje czy te screeny broni, zbroi są w słabej jakości?

Prezentacja trochę taka 2/10, nie zachwyca.

Powodzenia w dalszym tworzeniu serwera.

nWHug0o.png

Opublikowano

https://www.mpcforum.pl/topic/1629655-veneris-dedyk-easypvp/

https://www.mpcforum.pl/topic/1631894-nemeria-dedyk-mediumhard/

https://www.mpcforum.pl/topic/1632326-nemeria2-dedyk-easy-pvp/

Jakie ten serwer ma szanse na przeżycie? Brak doświadczenia, zaangażowania, czegokolwiek. Kolego polecam Ci popracować troszkę na hamkach, przynajmniej nikt nie będzie aż tak hejtował twoich serwerów.

Serwer nie reprezentuje sobą nic. Wszystko od początku do końca jest tutaj gotowcem, nie polecam.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano
6 godzin temu, Ash napisał:

Mi się wydaje czy te screeny broni, zbroi są w słabej jakości?

Cała ta prezentacja jest w słabej jakości. I to jest bardzo łagodnie napisane.

Opublikowano

Generalnie to tu jakieś harde samo-ograniczanie jest, no żeby tu chociaż te sety wziąć jakieś randomowe ale nie PLowe, bo tym się rzyga. Ten ostatni to pomijam już całkowicie, że jest okropny. No a całościowo to czego się można spodziewać po jakimś syfie, który pewnie zrobi fikołka po 48h o ile nie szybciej :/

żenada1 — kopia.png

Gość Lajk™
Opublikowano
5 godzin temu, Ups... napisał:

https://www.mpcforum.pl/topic/1629655-veneris-dedyk-easypvp/

https://www.mpcforum.pl/topic/1631894-nemeria-dedyk-mediumhard/

https://www.mpcforum.pl/topic/1632326-nemeria2-dedyk-easy-pvp/

Jakie ten serwer ma szanse na przeżycie? Brak doświadczenia, zaangażowania, czegokolwiek. Kolego polecam Ci popracować troszkę na hamkach, przynajmniej nikt nie będzie aż tak hejtował twoich serwerów.

Serwer nie reprezentuje sobą nic. Wszystko od początku do końca jest tutaj gotowcem, nie polecam.

Pisałem mu to już jak prosił mnie o pomoc, stwierdził że się szkoła zaczyna (było to gdzieś pod koniec wakacjii czy coś) i nie ma czasu na to xD 

Także nie spodziewałbym się rezultatu po twoim komentarzu ; p

A co do prezentacji.. to wygląda co najmniej źle.

Opublikowano

No, ale czemu piszesz to na forum to co pisałem do Cb na priv? Mi te hejty nie przeszkadzają w niczym i tak zawsze ktoś hejtuje.Czemu mam was słuchać każdy sam podejmuje decyzje a  wy mi coś chcecie narzucić żebym robił na hamachi (od marca robie ten serwer  na hamachi) 

Gość Lajk™
Opublikowano
59 minut temu, *VideCuiFide* napisał:

No, ale czemu piszesz to na forum to co pisałem do Cb na priv? Mi te hejty nie przeszkadzają w niczym i tak zawsze ktoś hejtuje.Czemu mam was słuchać każdy sam podejmuje decyzje a  wy mi coś chcecie narzucić żebym robił na hamachi (od marca robie ten serwer  na hamachi) 

Po to, żeby cię zmotywować do pracy xD

Opublikowano

Powiem tak osoba bardzo słabo doświadczona i jestem na 100% przekonany że to padnie z czasem tygodnia max 2 tygodni, osoba nie wie nawet jak zabezpieczyć się przed podstawowymi komendami typu /war,/dice,crash bazy danych,drop channeli. Jeżeli tak jak mi pisał że się zmienił i zrobił serwer dobrze to polecam.

Opublikowano

@*VideCuiFide* Ja przynajmniej nie oszukuje swoich graczy tak jak ty i stawiam 30 serwerów na gotowych plikach z internetu które stoją max 1 godzinę :) Przemyśl to co piszesz ;) Bo to twój serwer z tego co wiem stoi na VPS z Aruby :) 

Opublikowano

A ja myślę że to nie dział na kłótnie. ;) 

Zobaczymy jak wszystko wyjdzie po starcie.

Gość Lajk™
Opublikowano
5 godzin temu, Makumba111 napisał:

@*VideCuiFide* Ja przynajmniej nie oszukuje swoich graczy tak jak ty i stawiam 30 serwerów na gotowych plikach z internetu które stoją max 1 godzinę :) Przemyśl to co piszesz ;) Bo to twój serwer z tego co wiem stoi na VPS z Aruby :) 

Coś mi tu ddosem śmierdzi. 

@Aive jak to wygląda z groźbami ataku na serwer? ;v

Opublikowano
7 minut temu, Lajk™ napisał:

Coś mi tu ddosem śmierdzi. 

@Aive jak to wygląda z groźbami ataku na serwer? ;v

Nie tolerujemy, w zależności od sytuacji perm lub najpierw warn, później perm.

Przy okazji, panowie wyżej, nawet jeśli macie zapowiedzi 2 swoich, konkurencyjnych serwerów, to nie jest to odpowiednie miejsce na wzajemnie "wyjaśnianie się".

Opublikowano
6 godzin temu, Makumba111 napisał:

Oszukuje na co? Czy kiedyś miałem item shopa? zarobiłem coś nie więc nie wiem co nazywasz oszustwem , czas który stracili na grę czy jak? Czy tylko moje serwer upadły? 

Nie chciałem tego pisać,ale jeśli ktoś wrzuca coś co miało być prywatne to jest to przynajmniej dla mnie nie fair.  Jak ty się zachowujesz to inni będa traktować Cię tak samo  ;)

Groźba ataku na serwer też powinna być karana z tego co wiem? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...