Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Otwieranie Malz A Wasze Zyski

silnybicu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam gram na orionie;p na 3 fb przez 3 dni zebralem z 70 malz wystawilem z 40 po 30min nikt nie kupil ani jednej [ cena okolo 750k] wiec postanowilem otwierac

3 biale 2 nibieskie to dobry wynik? bo 1 raz otwieralem ;p 70x7 mialbym z 49kk a z perel nie wiem ile wyciagne;p

zbyt duża sygna

Opublikowano

bardziej sie opłaca otwierać przynajmniej na twierdzy ( na innych serwach pewnie tez)

choć czasami niestety pech też se zdarza

...i tylko Łódzki Widzew !!!

Zbieram (+) :D

Opublikowano

na orionie małż jest już warta 900k-1kk xD

POWRÓT METIN2 PL

s22 Orion - Q**l*n 34lvl

Uczeń
Opublikowano

Raz miałem 5 małży, że nikt nie kupował to zaszalałem i otworzyłem i z tych pięciu 1 biała perła dropnęła.

Opublikowano

Radzę sellnąć małże po około 100k mniej niż normalnie chodzą i będą szły jak ciepłe bułki.

Gracz w gry z serii Call of Duty:) a_kmyklqye.png

sygnaturkak.jpg

Opublikowano

Prawda najlepeij na "najstarszych" ale na nowych itp też da się zrobić tylko trzeba znać się na cenie.

banned [*]

Opublikowano

ja dzis otworyzlem 40malz i 30 zniklo i 10 kamieni xD a 1h puzniej otworzylem 1 i n perla xXD

Programers Autoit and C#

sevenj.png

10608l.jpg

21571.jpg

25750.png

32094.jpg

31453.png

31471.png

32547.gif

33032.gif

33394.png

@2010 by ProXust

Opublikowano

Ja kiedyś sellałem małże i została mi jedna po sellaniu i se otworzyłem dla jaj a tam biała perła.Teraz otworzyłem 31małży i z tego ani jednej perły 10kamieni reszta poznikała.

League of Legends

Opublikowano

To też zależy od farta. Jak sie dorobiłem 90kk na małżach i droperach to postanowiłem kupować sobie małże i otwierać.

Zrobiłem tak ze 4 razy kupowałem po 10, 15 a nawet 20 małży, za każdym razem byłem do przodu o ok. 10-20kk bo zwykle dropiły białe perełki

Lecz kiedy ostatni raz tak zrobiłem to z 32małży dropła (UWAGA!!) 1 NIEBIESKA PERŁA małże są koło 1kk a nieb. perełka 8kk

po tym zdarzeniu odechciało mi sie otwierać małże xD więc to zależy tylko od szczęścia,

a co do tego czy ci sie opłacało to otwieranie to musimy znać cene każdej perły i małży i wystarczy sobie policzyć czy jest na plus.

Tyle ode mnie, Yo

2mo740k.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja gram na Orionie Shinsoo nick ProcekAMD

a do temtu to malze 500k max i perly tanie i nikt nie kupuje i duzo ludzi ma nikt nie kupuje

Osobście radzę sellować małże !

i to tak po taniości!

1282582859-U159970.png

Orion; Shinsoo ; Wojownik Body 45 lvl i rośnie ON

Opublikowano

Mi raz z pierwszej ryby małża :D

według mnie bardziej się opłacało sellac jak jedna małża chodzi po 750k to było wystawić po 650k ;D

58850416305637858225.png
Opublikowano

taa a na s24 malze po 100 k;/

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...